Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Δεν τέζαρε μόνο τους Γάλλους ο Χασάν στο 91΄. Ε, λαλάκη;;;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Επισημοποίησε την υποψηφιότητά του για την ΕΟΚ ο Λιόλιος

Ο ισχυρός άντρας του Προμηθέα τόνισε ότι θα κατέβει στις εκλογές της ΕΟΚ ενώ τις επόμενες ημέρες θα έχει συνάντηση και με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Επισημοποίησε την υποψηφιότητά του για την ΕΟΚ ο Λιόλιος | to10.gr

Ήταν κάτι γνωστό εδώ και καιρό και το μοναδικό που απέμενε ήταν η επίσημη ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Βαγγέλης Λιόλιος μέσω συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε, επισημοποίησε την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ. Μάλιστα ο ισχυρός άντρα του Προμηθέα τόνισε ότι τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί με τον Γιώργο Βασιλακόπουλου για να τον ενημερώσει για τα πάντα.

Αναλυτικά ο Βαγγέλης Λιόλιος τόνισε:

«Ουσιαστικά, μόλις χθες, ξεκίνησε κι επίσημα η προεκλογική περίοδος των ομοσπονδιών, γι’ αυτό βρίσκομαι εδώ σήμερα, σεβόμενος τους νόμους και τους θεσμούς τους Κράτους. Θέλω σήμερα να καταθέσω επισήμως την υποψηφιότητά μου στις εκλογές της ΕΟΚ, όποτε αυτές γίνουν. Την προσεχή Δευτέρα, θα επισκεφθώ την ΕΟΚ, για να ενημερώσω τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, για να τον ενημερώσω για την υποψηφιότητά μου.

Θα στείλω στους προέδρους όλων των Ενώσεων, για να τους ενημερώσω για τις θέσεις μου, το πρόγραμμά μου και να τους δείξω τον αναβαθμισμένο ρόλο που πρέπει να έχουν οι Ενώσεις για το καλό του μπάσκετ. Να δουλέψουμε όλοι μαζί σε ευθεία γραμμή για την επόμενη ημέρα και να οδηγήσουμε το μπάσκετ σε επιτυχίες. Η επόμενη ημέρα έχει μεγάλες και πρωτόγνωρες προκλήσεις. Η επιτυχία δεν απαιτεί έναν ή κάποιους, αλλά η επιτυχία τους απαιτεί όλους. Το μπάσκετ ενώνει, δεν χωρίζει, και δεν έχουμε την πολυτέλεια να είμαστε διχασμένοι. Καλώ όλους όσους θέλουν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, να συστρατευθούν μαζί μου και να προχωρήσουμε».

Ακολουθήστε στο Google News to10.gr και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από to10.gr