ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Πάρμα Περμ 95-97

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Πάρμα Περμ 95-97

Παρόλο που η ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρέθηκε μέχρι και στο +22, η Πάρμα Περμ πραγματοποίησε μία τρομερή ανατροπή και τελικώς πήρε τη νίκη στην έδρα της «ομάδας του στρατού».

Αν και φαινόταν πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα έπαιρνε μία άνετη νίκη στην έδρα της επί της Πάρμα Περμ για τη δεύτερη αγωνιστική της VTB, τελικώς οι φιλοξενούμενοι έκαναν το… ακατόρθωτο και γύρισαν το παιχνίδι από -22 (αρχές τέταρτης περιόδου).

Με ένα επιμέρους σκορ 36-14 στο τέταρτο δεκάλεπτο η Πάρμα Περμ έφερε τα… πάνω κάτω και με buzzer beater τρίποντο του Μαξίμ Γκριγκορίεφ πήρε το «ροζ φύλλο» με 97-95 σε ένα παιχνίδι που σίγουρα οι Μοσχοβίτες δεν θα ξεχάσουν.

Για το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Μάικ Τζέιμς που ολοκλήρωσε το ματς με 31 πόντους, με τον Ουίλ Κλάιμπερν να ακολουθεί με 19 και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να βοηθάει με 13.

Για την φιλοξενούμενη ομάδα πρώτος σκόρερ ήταν ο Σάβοβιτς με 18, με τους Μετζέρις, Τζόνσον και Γιουσκεβίτσιους να προσθέτουν από 11 πόντους.

Πλέον, η ΤΣΣΚΑ κοιτάει το επόμενο παιχνίδι, το οποίο και είναι για την πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι Ρώσοι θα αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα στο Παλάου Μπλαουγκράνα σε ένα ματς το οποίο ωστόσο θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία κόσμου στις εξέδρες.

Τα δεκάλεπτα: 26-25, 55-44, 81-61, 95-97.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ