Μήτογλου: Φιλόδοξη ομάδα ο Προμηθέας

Μήτογλου: Φιλόδοξη ομάδα ο Προμηθέας

Ως μια πολύ καλή, οργανωμένη και φιλόδοξη ομάδα χαρακτήρισε ο Μήτογλου τον Προμηθέα

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον Προμηθέα Πατρών στο ΟΑΚΑ, όπου θα αναμετρηθούν οι… δυο αήττητες ομάδες της Α1.
Ο Ντίνος Μήτογλου, που αναμένεται να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής από τον Τσάβι Πασκουάλ ανέφερε στο προσωπικό του μπλογκ στον ΕΣΑΚΕ.
«Μια πολύ δύσκολη και απαιτητική εβδομάδα ολοκληρώνεται για εμάς με το παιχνίδι απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας. Μετά την άνετη νίκη στο πρωτάθλημα επί του Φάρου ακολούθησε μια κακή εμφάνιση και ήττα στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ.
Ήταν ένα ματς που ξεκινήσαμε και ολοκληρώσαμε άσχημα με αποτέλεσμα η καλή μας παρουσία στο μεγαλύτερο μέρος να μην έχει αποτέλεσμα.
Το θετικό είναι ότι αντιδράσαμε δύο μέρες μετά και καταφέραμε να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Φενέρμπαχτσε.
Στο δεύτερο ημίχρονο του συγκεκριμένου αγώνα παίξαμε πολύ σκληρή άμυνα η οποία θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό για εμάς στη συνέχεια των υποχρεώσεών μας εντός και εκτός συνόρων.
Αυτή η άμυνα, σε συνδυασμό με τη συγκλονιστική παρουσία του κόσμου της ομάδας στο ΟΑΚΑ και φυσικά των καθοριστικών καλαθιών του Νίκου ήταν τα στοιχεία που μας έδωσαν τη νίκη.
Η συνέχεια για εμάς θα πρέπει να είναι ανάλογη καθώς ακολουθούν ο αγώνας με τον Προμηθέα και οι εκτός έδρας αναμετρήσεις με τη Μπασκόνια, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.
Βασικά μας απασχολεί το αυριανό παιχνίδι καθώς αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή, οργανωμένη και φιλόδοξη ομάδα, όπως είναι ο Προμηθέας.
Το ζητούμενο είναι να παίξουμε καλή άμυνα και επιθετικά να κάνουμε ό, τι μας ζητά ο προπονητής για να πάρουμε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ