Λάρκιν : «Ελπίζω να γυρίσω σύντομα στα παρκέ και να βοηθήσω την Εφές»

Λάρκιν : «Ελπίζω να γυρίσω σύντομα στα παρκέ και να βοηθήσω την Εφές»

Για την αποκατάσταση του μετά την επέμβαση που έκανε στο γόνατο μίλησε ο Σέιν Λάρκιν, ο οποίος είναι αισιόδοξος πως θα επιστρέψει άμεσα σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Μετά από τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στο γόνατο μέσα στη χρονιά ο Σέιν Λάρκιν, αποφάσισε να υποβληθεί σε επέμβαση.

Ο Αμερικανός σκόρερ της Αναντολού Εφές βρίσκεται σε περίοδο αποκατάστασης και σύμφωνα με όσα είπε στο «beIN Sports» δεν απέχει αρκετά η στιγμή που θα είναι έτοιμος και πάλει να ηγηθεί των προσπαθειών της ομάδας του Εργκίν Αταμάν.

Αναλυτικά, ο Λάρκιν υπογράμμισε:

Για την επέμβαση: «Το γόνατό μου είναι μια χαρά. Ακόμη βρίσκομαι στην αποκατάσταση. Έκανα μία επέμβαση, εξαιτίας των προβλημάτων που με ταλαιπωρούσαν τα τελευταία δύο χρόνια. Αλλά, τώρα νιώθω πολύ καλύτερα σε σχέση με πριν. Ελπίζω να είμαι σύντομα στο παρκέ και να βοηθήσω την ομάδα»

Για τον χαμένο τελικό της Ευρωλίγκας το 2019: «Οι καρδιές μας πονούν ακόμη από την ήττα στη Βιτόρια. Επίσης είμαστε στεναχωρημένοι και για την περασμένη σεζόν, καθώς είχαμε καλές πιθανότητες να πάρουμε την Ευρωλίγκα. Έχουμε μεγάλο κίνητρο και αυτό συνεχίζεται και φέτος. Αυτό θα τρομάζει τους ανταγωνιστές μας. Θα είμαστε ξανά στην πρώτη θέση»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ