Νικητής στο τουρνουά του Μοσχάτου ο Ολυμπιακός

Νικητής στο τουρνουά του Μοσχάτου ο Ολυμπιακός

Την πρώτη θέση του τουρνουά του Μοσχάτου κατέκτησε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού που έκανε το τρία στα τρία με τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα με 87-67.

Μία άνετη και ευρεία νίκη πήρε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννενα με 87-67, κατακτώντας το τουρνουά του Μοσχάτου.

Οι ερυθρόλευκες χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης από τις αντιπάλους τους έφεραν το παιχνίδι στα «μέτρα» τους από το πρώτο δεκάλεπτο (29-17) με την Νικολοπούλου να σκοράρει με άνεση έξω από τα 6.75 μέτρα και να «υπογράφει» το +12.

Στη δεύτερη περίοδο η ομάδα του ΠΑΣ ήταν εκείνη που έβαλε το πρώτο καλάθι μειώνοντας σε 29-20, ωστόσο ο Ολυμπιακός απάντησε με ένα σερί 10-0, βρήκε λύσεις από την γραμμή του τριπόντου και πάλι, ολοκληρώνοντας το πρώτο ημίχρονο με 52-28.

Η εικόνα στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού δεν άλλαξε, με το σύνολο του Γιώργου Παντελάκη να διατηρεί τον έλεγχο, φτάνοντας τη διαφορά μέχρι και στο +25 στο 30′ (73-48) με το τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα με το σφύριγμα της λήξης να φέρνει τον Ολυμπιακό νικητή με 87-67.

Τα δεκάλεπτα: 29-17, 52-28, 73-48, 87-67

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ