Γιάννης : «Αρχίζει και βελτιώνεται ο Άλεξ»

Γιάννης : «Αρχίζει και βελτιώνεται ο Άλεξ»

Για την εξέλιξη του Άλεξ Αντετοκούνμπο στη Μούρθια, μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος αυτό το διάστημα παρακολουθεί τις προπονήσεις της ισπανικής ομάδας.

Για την βελτίωση του Άλεξ Αντετοκούνμπο στη Μούρθια μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς και back to back MVP του ΝΒΑ, ο οποίος τη περίοδο αυτή βρίσκεται στη Μούρθια μαζί με τον Θανάση Αντετοκούνμπο για να παρακολουθήσουν τη πορεία του αδερφού τους Άλεξ τόνισε σε συνέντευξη του στη Marca πως έχει αρχίσει ήδη και βελτιώνεται ενώ διαπίστωσε πως είναι πνευματικά πολύ συγκεντρωμένος.

«Δεν είχαμε δει ο ένας τον άλλο για κάποιο διάστημα. Είναι πολύ καλό να έρχομαι και να βλέπω ότι το σπίτι του είναι καθαρό. Πνευματικά είναι πολύ συγκεντρωμένος, προετοιμάστηκε για τη σεζόν και αρχίζει να βελτιώνεται. Θα μπορούσαμε να είμαστε με τον Κώστα, να τον υποστηρίζουμε στους τελικούς, αλλά προτιμήσαμε να στηρίξουμε τον Άλεξ. Θα θέλαμε να δούμε κάποιους αγώνες του, αλλά τουλάχιστον μπορούμε να είμαστε στην προπόνηση. Είναι ο μικρός μας αδερφός και στο τέλος κάνεις οτιδήποτε χρειαστεί», τόνισε αρχικά.

Ενώ ο Γιάννης μίλησε και για μία από τις πιο δύσκολες περιόδους του στην Ελλάδα, αλλά και το θέμα των συγκρίσεων: «Ρωτήσαμε τους γονείς μας «Γιατί δεν έχουμε ταυτότητα ή διαβατήριο; Γιατί δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε με τους φίλους μας;» Δεν μπορούσαν να μας εξηγήσουν. Ποτέ δεν είχαν την ευκαιρία να ψηφίσουν ή να εκφράσουν τη γνώμη τους».

«Εάν μπορούσα να συγκριθώ με τον αδερφό μου, τον Θανάση, που είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος, τότε μπορούσα να συγκριθώ με όλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ