Χάινς : «Είμαστε όλοι… πεινασμένοι για επιτυχίες»

Χάινς : «Είμαστε όλοι… πεινασμένοι για επιτυχίες»

Για τους στόχους της φετινής Αρμάνι Μιλάνο, αλλά και για τους έμπειρους παίκτες της ιταλικής ομάδας, μίλησε ο Κάιλ Χάινς.

Για τους στόχους που θέλει να πετύχει η Αρμάνι τη φετινή σεζόν, αλλά και για τους έμπειρους παίκτες που απέκτησε τη θερινή μεταγραφική περίοδο μίλησε ο Κάιλ Χάινς.

Ο Αμερικανός σέντερ της ομάδας του Μιλάνου υπογράμμισε πως ένας από τους λόγους που ήρθε στον σύλλογο είναι για να αποκαταστήσει το όνομα του στην Ευρωλίγκα, καθώς τα τελευταία χρόνια δεν έχει γνωρίσει πολλές επιτυχίες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ενώ υποστήριξε πως σε κάθε ομάδα πρέπει να υπάρχουν και βετεράνοι μπασκετμπολίστες.

Αναλυτικά ο άλλοτε σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και του Ολυμπιακού δήλωσε χαρακτηριστικά στο «La Repubblica»:

Αρχικά τόνισε: «Όλοι δείξαμε από την πρώτη μέρα πως είμαστε πεινασμένοι για επιτυχίες. Ξέρουμε τις δυσκολίες του συλλόγου τα τελευταία χρόνια στην Ευρωλίγκα και γι’αυτό είμαστε εδώ. Θέλουμε να αποκαταστήσουμε το όνομα και την δόξα του συλλόγου. Είμαστε μία νέα ομάδα, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε και αυτό θα συμβεί μόνο αν βελτιωνόμαστε καθημερινά».

Ενώ μίλησε και για τους παίκτες με εμπειρία που έχει η ομάδα: «Η εμπειρία μετρά στο υψηλότερο επίπεδο. Δεν υπάρχουν μόνο αριθμοί και στατιστικά. Οι βετεράνοι πρέπει να υπάρχουν σε μία ομάδα γιατί ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να κερδίσουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ