Νέντοβιτς : «Ο Βόβορας πιστεύει σε εμένα»

Νέντοβιτς : «Ο Βόβορας πιστεύει σε εμένα»

Για τον ρόλο που έχει στον Παναθηναϊκό και όχι μόνο μίλησε ο Νεμάνια Νέντοβιτς.

Για το ξεκίνημα του στον Παναθηναϊκό, τον ρόλο του στην ομάδα και πολλά ακόμη μίλησε ο Νεμάνια Νέντοβιτς.

Ο Σέρβος σούτινγκ γκαρντ των Πράσινων υπογράμμισε πως λαμβάνει την εμπιστοσύνη του Γιώργου Βόβορα, αντιλαμβάνεται την πίεση που υπάρχει στον σύλλογο για τη νίκη ενώ αποκάλυψε και ένα… τρελό όνειρο που θα ήθελε να πραγματοποιήσει στο μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε ο γκαρντ του «τριφυλλιού» στο sportklub.rs:

Για τις πρώτες μέρες του στο ΟΑΚΑ: «Δεν ξεκίνησα καλά, είχα άγχος στα πρώτα μου παιχνίδια. Έτρεχα λίγο άσκοπα. Μετά βρήκα ρυθμό στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και κατάλαβα πως πρέπει να παίξω. Τώρα όλα ταιριάζουν μέσα μου, με την Φενέρ πήρα σωστές πάσες από τους συμπαίκτες μου, με βοήθησαν να βρω ανοικτά σουτ, κάτι που δεν συνέβη στα προηγούμενα ματς».

Για τον ρόλο του ηγέτη: «Ναι, αυτός ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξα το κλαμπ. Ήθελα να έχω μεγαλύτερο ρόλο. Ο προπονητής έχει πιστέψει σε μένα, μου έδωσε λεπτά ακόμα και όταν δεν ήμουν καλός. Τώρα πάνε όλα καλά, έχω την μπάλα στα χέρια μου».

Για την πίεση: «Το κλαμπ βίωσε μεγάλες αλλαγές και δεν υπάρχουν τα χρήματα των προηγούμενων ετών. Η φανέλα του  Παναθηναϊκού φέρνει μαζί της πίεση. Θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη αυτή, αν είχαμε και τους οπαδούς μαζί μας. Η φανέλα συνδυάζεται με τις μεγαλύτερες δυνατές φιλοδοξίες και νομίζω ότι το δείξαμε αυτό στους πρώτους αγώνες».

Για τον Γιώργο Βόβορα: «Μου δημιουργεί έκπληξη, γιατί είναι νέος και μέχρι πρότινος ήταν βοηθός. Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους προπονητές και πήρε πολλά από αυτούς. Μέχρι στιγμής απολαμβάνω την συνεργασία μας, προσπαθώ να κερδίσω την εμπιστοσύνη του. Μου αρέσει πως πάντα έχει έναν άσο στο μανίκι του. Η τακτική είναι εξαιρετική, ο αντίπαλος αναλύεται διεξοδικά. Νιώθω πως η ανάλυση είναι πιο λεπτομερής και από αυτή που έζησα πέρσι με τον Μεσίνα. Όλα είναι ξεκάθαρα, είναι γνωστό ποιος κάνει τι. Ποιος βοηθά, ποιος σκοράρει, ποιος κάνει μπλοκ, ποιος αμύνεται και κόντρα σε ποιον. Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, νομίζω πως είμαστε πολύ καλοί».

Για το μέλλον του: «Μπορεί να φανεί τρελό, αλλά θέλω να παίξω και μία σεζόν σαν ποδοσφαιριστής. Θα έπαιζα σίγουρα στην επίθεση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ