Βέσελι : «Έμαθα όταν κάνω λάθος να μην… κοιτάω τον Ζοτς στον πάγκο»

Βέσελι : «Έμαθα όταν κάνω λάθος να μην… κοιτάω τον Ζοτς στον πάγκο»

Για τη εξαετία που συνεργάστηκε μαζί με τον Ομπράντοβιτς στη Φενέρ και όχι μόνο μίλησε ο Γιαν Βέσελι.

Η συνεργασία του με τον Ομπράντοβιτς στη Φενέρ αναμφίβολα θα μείνει αξέχαστη στον Γιαν Βέσελι.

Ο Σέρβος άσος του τουρκικού συλλόγου σε συνέντευξη του υπογράμμισε πως όταν έκανε λάθη δεν… τολμούσε να τον κοιτάξει στον πάγκο, ενώ αναφέρθηκε επίσης και στη νέα εποχή με τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ.

Όσα είπε ο σέντερ της ομάδας της Κωνσταντινούπολης στο Walla Sports:

Για τις… κατάρες που ακούει στα ματς που παίζει στο Τελ Αβίβ: «Υπάρχει ένα τραγούδι με… κατάρες το οποίο όμως δεν με ενοχλεί. Το είχα βιώσει όταν έπαιζα στην Παρτιζάν και το ίδιο γίνεται στη Φενέρ. Είναι ομάδες με πολλούς φιλάθλους που έχουν κόντρα με ορισμένες ομάδες. Μου αρέσει όλη αυτή η ενέργεια και μου λείπει».

Για τον κορωνοϊό: «Ήμασταν off για 3 μήνες και εγώ έτρεχα και έκανα βάρη. Προσπαθούσε να κρατηθώ σε φόρμα για να μην τραυματιστώ όταν ξεκινήσουν τα ματς. Μετά από τόσο μεγάλη αποχή από το παρκέ, ήταν δύσκολο να μπω σε ρυθμό, όμως δεν πρέπει να παραπονιέμαι. Ελπίζω να βελτιώνομαι συνεχώς».

Για την πρώτη σεζόν του στη Φενέρ χωρίς τον Ομπράντοβιτς: «Είναι περίεργο που ο Ζέλικο δεν είναι μαζί μας. Είμαστε μαζί με τον νέο προπονητή για 3 μήνες. Η επικοινωνία μας είναι καλή και προσπαθούμε να μάθουμε τη μέθοδο του και να προσαρμοστούμε. Είναι διαφορετικό, αλλά νομίζω πως η αλλαγή έγινε για το καλύτερο».

Για τις αντιδράσεις του Ζέλικο μετά από τα λάθη των παικτών του και το μελιτζανί χρώμα: «Μετά από έξι χρόνια με τον Ζέλικο, έμαθα να μην κοιτάζω στον πάγκο όταν έχω κάνει λάθος. Έμαθα από εκείνον πως πρέπει να διορθώσω το λάθος και να προετοιμαστώ για την άμυνα ή την επίθεση».

Για το αν του λείπει η θέση του small forward που έπαιζε στην Παρτιζάν:  «Δεν ξέρω. Νιώθω άνετα τόσο σαν πεντάρι και σαν 4άρι. Αν ο προπονητής μου ζητήσει να παίξω σαν small forward, θα το κάνω. Όμως δεν είμαι σίγουρος αν θα δουλέψει. Ακόμα όταν παίζω στο «4», δεν είμαι stretch four, αλλά ακόμα ένας παίκτης για το ζωγραφιστό που προσπαθεί να βρει τον χώρο κοντά στο καλάθι»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ