Παναθηναϊκός : Ψηλά στη λίστα ο Σέλβιν Μακ

Παναθηναϊκός : Ψηλά στη λίστα ο Σέλβιν Μακ

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση γκαρντ και ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει ο Γιώργος Βόβορας είναι ο Σέλβιν Μακ.

Σε αναζήτηση πλέι μέικερ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει στη ψηλά στη λίστα του τον Σέλβιν Μακ.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Βόβορας και οι συνεργάτες του μετά τη φυγή των Τζάκσον και Σάικς «ψάχνουν» την αγορά με σκοπό να βρουν τον κατάλληλο παίκτη για τη θέση «1» και γι’ αυτό το λόγο έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του πρώην παίκτη της Χαποέλ Ιερουσαλήμ.

Ο 30χρονος γκαρντ έχει μακρά θητεία στο ΝΒΑ (Ουίζαρντς, Σίξερς, Χοκς, Τζαζ, Μάτζικ, Γκρίζλις, Χόρνετς) μετρώντας 6.6 πόντους, 3.1 ασίστ και 2 ριμπάουντ μ.ό. σε 456 συμμετοχές στην κανονική διάρκεια, ενώ τη περσινή σεζόν αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Η Αρμάνι Μιλάνο έκανε πράξη την επιθυμία του Έτορε Μεσίνα και τον απέκτησε με σκοπό να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μάικ Τζέιμς, ωστόσο δεν δικαίωσε τις προσδοκίες και αποχώρησε (4.9 π., 0.9 ασ.).

Μετά συνέχισε στη Χαποέλ με την οποία μέχρι το πέρας της σεζόν 2019-20 σημείωσε 11.2 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ σε 5 ματς στο Basketball Champions League και 12.1 πόντους, 3.6 ριμπάουντ, 2.7 ασίστ ανά παιχνίδι στο ισραηλινό πρωτάθλημα.

Το μόνο που μένει να φανεί είναι εάν οι Πράσινοι θα αποκτήσουν τελικώς τον Μακ για να πάρει τη θέση του Τζάκσον που αποχώρησε χωρίς να αγωνιστεί στη Euroleague και του Σάικς που δεν ανανεώθηκε το μηνιαίο συμβόλαιο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ