Απίστευτο: Το Associated Press πέθανε τον Εντι Τζόνσον – «Είμαι ζωντανός, σβήστε το!»

Απίστευτο: Το Associated Press πέθανε τον Εντι Τζόνσον – «Είμαι ζωντανός, σβήστε το!»

Γκάφα ολκής από το Associated Press, μπέρδεψε τον πρώην άσο του Ολυμπιακού με τον άλλοτε αστέρα των Χοκς, που πέθανε τα ξημερώματα σε ηλικία 65 ετών.

Σε γκάφα ολκής υπέπεσε ένα από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία του πλανήτη.

Ο λόγος για το Associated Press, το οποίο την Τετάρτη (4/11) ανέβασε στην ιστοσελίδα του ότι απεβίωσε ο Εντι Τζόνσον, «ντύνοντας» το θέμα με τη φωτογραφία του πρώην άσου του Ολυμπιακού.

Όμως, έκαναν λάθος, αφού ο Εντι Τζόνσον που απεβίωσε τα ξημερώματα σε ηλικία 65 ετών δεν είναι ο άλλοτε παίκτης της πειραϊκής ομάδας, αλλά ο πρώην παίκτης των Ατλάντα Χοκς.

Η γκάφα του Associated Press προκάλεσε την οργή του πρώην «ερυθρόλευκου» άσου και μάλιστα με ανάρτησή του ζήτησε από το ειδησεογραφικό πρακτορείο να κατεβάσει αμέσως το μήνυμα που ανέβασε στα social media και να τη σβήσει από την ιστοσελίδα του.

«Είμαι ζωντανός! Σβήστε το! Θα σας πρότεινα να επικοινωνήσετε με τους σωστούς ανθρώπους και να σβήσετε την φωτογραφία μου σε μερικές ώρες, αλλιώς θα επικοινωνήσει μαζί σας ο δικηγόρος μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Εντι Τζόνσον.

Η οργισμένη αντίδραση του πρώην άσου του Ολυμπιακού, όπως είναι λογικό, έγινε… viral στα social media, με το Associated Press να υποπίπτει σε μια γκάφα ολκής.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ