Χριστινάκη : «Στο παρκέ θα παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Χριστινάκη : «Στο παρκέ θα παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Η Ελεάννα Χριστινάκη μίλησε για το παιχνίδι της Εθνικής Γυναικών με τη Βουλγαρία (12/11, 20:00) για τα προκριματικά του Eurobasket 2021.

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ Γυναικών θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Πέμπτης (12/11, 20:00) στα «Δύο Αοράκια» τη Βουλγαρία για τα προκριματικά του Eurobasket 2021 και η Ελεάννα Χριστινάκη μίλησε για το παιχνίδι στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ.

Η Ελληνίδα μπασκετμπολίστρια μίλησε για την προσπάθεια που έχει καταβάλλει τόσο η ίδια όσο και οι συμπαίκτριές της ενώ τόνισε πως θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι της Πέμπτης (12/11) κόντρα στη Βουλγαρία: «Έχουμε προετοιμαστεί όσο γίνεται καλύτερα και παρά τις ατυχίες, συνεχίζουμε την προσπάθεια και είμαι σίγουρη ότι στο παρκέ θα παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την Εθνική ομάδα: «Η Εθνική είναι ανανεωμένη και χρειάζεται υπομονή. Η μικρότερη γενιά από εμάς είναι εξαιρετικά ταλαντούχα. Με πολλή και σκληρή δουλειά θα κρατήσουμε την Εθνική σε υψηλό επίπεδο. Είμαστε μια ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ και που δίνει τα πάντα στο παρκέ. Αυτό κάνουμε πάντα και θα το επαναλάβουμε και στους συγκεκριμένους αγώνες».

Για τις καταστάσεις που επικρατούν λόγω του κορωνοϊού: «Είναι αναμφίβολα κάτι δύσκολο και πρωτόγνωρο. Πιστεύω ότι οι ομάδες που θα καταφέρουν να προσαρμοστούν σε όλες αυτές τις ατυχίες πολύ πιο γρήγορα θα έχουν και καλύτερα αποτελέσματα. Θεωρώ ότι είναι θέμα προσαρμογής».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ