Ολυμπιακός : Υποδέχεται την KK Mega SOCCERBET στις 4 Ιανουαρίου

Ολυμπιακός : Υποδέχεται την KK Mega SOCCERBET στις 4 Ιανουαρίου

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί την KK Mega SOCCERBET στις 4 Ιανουαρίου στο πλαίσιο του προγράμματος «Monday's Game Night Against COVID-19»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν την KK Mega SOCCERBET στις 4 Ιανουαρίου στο πλαίσιο του προγράμματος «Monday’s Game Night Against COVID-19».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων»:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Monday’s Game Night against COVID-19», θα έχει τη χαρά να φιλοξενήσει στις 4 Ιανουαρίου (ΕΡΤ – 20.00) την KK Mega SOCCERBET, στο πρώτο διεθνές παιχνίδι της σειράς αυτών των αγώνων!

Πρόκειται για μια ομάδα που φέτος πρωταγωνιστεί στην Αδριατική λίγκα, ενώ έχει αναδείξει πολλούς παίκτες, ανάμεσά τους και τον σταρ του ΝΒΑ, τον σέντερ των Denver Nuggets, Νίκολα Γιόκιτς!

Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλοι αγώνες της σειράς, ενώ το πρώτο ματς του προγράμματος έχει ορισθεί για την Δευτέρα 30/11, απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, στις 20:30 στο ΣΕΦ και θα μεταδοθεί απευθείας απο ΕΡΤ-3 και ΕΡΤ Sports. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης θα ανακοινωθούν και οι πρώτες δράσεις του προγράμματος με βάση τους στόχους που έχουν ανακοινωθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ