Τζάμπα ήττα ο Άρης από τη Βόννη

Τζάμπα ήττα ο Άρης από τη Βόννη

Την ήττα με σκορ 75-69 γνώρισε ο Άρης στο Αλεξάνδρειο από τη Βόννη για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ παίζοντας κακό μπάσκετ στο δεύτερο ημίχρονο.

Την ήττα με σκορ 75-69 γνώρισε ο Άρης στο Αλεξάνδρειο από τη Βόννη για την τέταρτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ παίζοντας κακό μπάσκετ στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο πρώτο μέρος ο Άρης είχε την υπεροχή με τον Βον να είναι δραστήριος και εύστοχος, προηγήθηκε με 27-18 στο 14’ και κατάφερε με την άμυνά του απέναντι στους Γερμανούς να διατηρήσει το προβάδισμα μέχρι το τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου με 39-29.
Οι Γερμανοί είχαν τον Γκαμπλ σε καλή βραδιά, αλλά ο αμερικανός ήταν απελπιστικά μόνος του και δεν μπορούσε να απειλήσει μόνος του τους Θεσσαλονικείς.

Στο δεύτερο μέρος όμως οι Γερμανοί επέστρεψαν στο παρκέ δριμύτεροι! Ανέβασαν την ένταση στην άμυνά τους, κυρίως στην περιφέρεια και… έπνιξαν τους γκαρντ του Άρη, που προσπαθούσαν να οργανώσουν τις επιθέσεις με μεγάλη δυσκολία.

Ο Άρης προηγήθηκε με 43-30 στο 22’, αλλά στη συνέχεια η Βόννη πήρε τα ηνία του αγώνα. Προηγήθηκε με 48-47 στο 26’ και διατήρησε τον έλεγχο ως το τέλος.

Οι γηπεδούχοι… πνιγμένοι από το άγχος και την πίεση των αντιπάλων τους έκαναν κακές επιλογές στην επίθεση, ήταν άστοχοι και χωρίς συγκέντρωση στην άμυνα.

Έτσι η Βόννη έφτασε στην επικράτηση με το τελικό 75-69 αναγκάζοντας τον Αρη να χάσει για πρώτη φορά στην έδρα του στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα δεκάλεπτα: 18-16, 39-27, 53-53, 69-75
ΑΡΗΣ (Γιαννάκης) Φλιώνης11 (1), Βον 16 (2), Τσαϊρέλης 11 1), Πουλιανίτης, Χρηστίδης 6, Μούρτος, Μοράντ, Βασιλόπουλος 12 (2), Πετγουέι, Γουίβερ, Μπένσον 5, Μπελ 8.

ΒΟΝΝΗ (Κρούνιτς): Κάρι 8 (2), Κλάϊν, Τζούρισιτς 9 (1), Γκαμπλ 20, Γιασίνσκι, Ντιλέο 7, Μπρούινγκ 4, Μπαρτόλο 4, Μαγιο 17 (4), Χιλ 6, Σούτσιου, Χατζηδαμιανίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ