Τσάμης : «Οι υπεύθυνοι να κάνουν τις κατάλληλες κινήσεις»

Τσάμης : «Οι υπεύθυνοι να κάνουν τις κατάλληλες κινήσεις»

Ο παίκτης της ΑΟ Μυκόνου, Άγγελος Τσάμης, μίλησε για την παύση των μικρότερων κατηγοριών αλλά και για το πως όλη αυτή η κατάσταση επηρεάζει πολλούς ανθρώπους γενικότερα εκτός από τους ίδιους τους αθλητές.

Ο παίκτης της ΑΟ Μυκόνου, Άγγελος Τσάμης, μίλησε για την παύση των μικρότερων κατηγοριών αλλά και για το πως όλη αυτή η κατάσταση επηρεάζει πολλούς ανθρώπους γενικότερα εκτός από τους ίδιους τους αθλητές.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον OVER FM:

Για τη άποψη των αθλητών για την παύση των πρωταθλημάτων:

«Εμείς έχουμε σηκώσει τα χέρια ψηλά. Η ενημέρωση της ομοσπονδίας είναι ότι είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα εφόσον η επιτροπή δώσει το πράσινο φως. Όταν η ομοσπονδία ανακοινώνει κάτι είναι επίσημο προφανώς. Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε παίκτες εθνικών κατηγοριών, θεωρούμαστε ερασιτέχνες και για έμενα δεν είναι σωστό αυτό. Δεν καλυπτόμαστε από κανέναν, δεν έχουμε ασφάλεια από πουθενά, δεν έχουμε κάποια βοήθεια από την πολιτεία. Υπάρχουν αθλητές που έχουν μεγάλο πρόβλημα οικονομικό».

Για το γεγονός πως η κατάσταση επηρεάζει πολλούς ανθρώπους:

«Οποιοσδήποτε καταλαβαίνει τι γίνεται. Νομίζω ότι από εδώ και πέρα όλα θα αλλάξουν. Μέχρι τότε όμως τι γίνεται. Ακυρώνουμε τη σεζόν. Ακυρώνουμε τις προσπάθειες κάποιων ανθρώπων. Αυτή είναι η δεύτερη σεζόν. Ας πούμε ότι για ποιο λόγο θα πέσει πάνω μας η πολιτεία αφού είμαστε ερασιτέχνες. Δεν είναι μόνο οι αθλητές του μπάσκετ. Είναι άλλοι τόσοι που ζούνε από αυτό ή βοηθιούνται από αυτό. Ο οργανωμένος αθλητισμός δεν έχει πρόβλημα. Σε οργανωμένες κατηγορίες βρισκόμαστε. Αν υπάρχει κάποια αστοχία στην ασφάλεια δεν φταίμε εμείς σε αυτό».

Για το αν μπορούν να βοηθήσουν οι Δήμοι:

«Έχουμε συζητήσει με Δήμους οι ίδιοι οι αθλητές άλλα δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει. Δηλαδή άμα πάμε με rapid τεστ και όχι με μοριακά. Αφού σε όλη την Ελλάδα ισχύουν τα rapid».

Για την άποψη πως ο αθλητισμός θεωρείται εστία υπερμετάδοσης:

«Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι είμαστε αθλητές οργανωμένου αθλητισμού. Ξέρουμε πως να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας. Δεν μπορεί ο αθλητισμός να είναι το νούμερο ένα στον κορωνοϊό και έξω να βλέπουμε τόσο κόσμο μαζεμένο. Είμαστε αθλητές και θέλουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε πρώτα από όλα. Δε θέλω να περνάω στη γραφικότητα άλλα έτσι είναι τα πράγματα. Εμείς ναι μεν μιλάμε άλλα ας βγούνε οι σωστοί άνθρωποι να κάνουν τις κατάλληλες κινήσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ