Μασλαρινός : «Είμαι υπερήφανος για την ομάδα»

Μασλαρινός : «Είμαι υπερήφανος για την ομάδα»

Υπερήφανος για την Εθνική Γυναικών μετά την μεγάλη πρόκριση στο Eurobasket, δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Μασλαρινός.

Υπερήφανος για την Εθνική Γυναικών μετά την μεγάλη πρόκριση στο Eurobasket, δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Μασλαρινός. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός ανέφερε οτι η ομάδα γνώριζε πως έπρεπε να παλέψει για 40 λεπτά, είπε πως μόνο αυτές οι παίκτριες μπορούσαν να το καταφέρουν αυτό και δήλωσε πως αυτό το σύνολο μπορεί να καταφέρει μεγάλα πράγματα.

Αναλυτικά τα όσα είπε μετά τη νίκη απέναντι στη Βουλγαρία:

«Ξέραμε από την αρχή ότι έπρεπε να παλέψουμε και τα 40 λεπτά κάθε μπάλα, κάθε φάση. Γνωρίζαμε ότι δεν θα είχαμε εύκολο έργο. Μόνο αυτές οι παίκτριες θα μπορούσαν να καταφέρουν αυτό που πέτυχαμε. Είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας, χτίζαμε σιγά σιγά διαφορά και στο τέλος ήμασταν αυτοί που χαμογελάσαμε. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο έπρεπε να παραμείνουμε πνευματικά και σωματικά σταθεροί και συγκεντρωμένοι ώστε να μπορέσουμε να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας που ήταν εκ των πραγμάτων δύσκολη, καθώς κυνηγούσαμε μεγάλο σκορ.

Είμαι περήφανος για την ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για την προσπάθεια όλο αυτό το διάστημα και σε όλο το σταφ για όσα έκαναν προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη. Αυτή η Εθνική έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι μπορεί να καταφέρει μεγάλα πράγματα. Πήραμε την πρόκριση για το Ευρωμπάσκετ που ήταν ο μεγάλος μας στόχος και πλέον πάμε για τον επόμενο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ