Την ΑΕΚ του 1968 βράβευσε ο Κικίλιας στη γιορτή του ΣΠΑΚΕ

Την ΑΕΚ του 1968 βράβευσε ο Κικίλιας στη γιορτή του ΣΠΑΚΕ

«Από την αθλητική μου διαδρομή, πάντα θα ξεχωρίζω την κατάκτηση με την ΑΕΚ το 2000, 32 χρόνια μετά, του ίδιου τροπαίου με την ομάδα του 1968», είπε μεταξύ άλλων.

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στην αίθουσα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Μαρούσι, η γιορτή για τα 10 χρόνια του Συνδέσμου Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος.

Ιδιαίτερη στιγμή στη γιορτή, αποτέλεσε η βράβευση της ιστορικής ομάδας της ΑΕΚ του 1968, η οποία κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων ομάδων Ευρώπης. Οι Τρόντζος, Λαρετζάκης, Τσάβας, Νεσιάδης και Ζούπας, μέλη της ομάδας εκείνης, παρέλαβαν το τιμητικό βραβείο από τα χέρια του πρώην καλαθοσφαιριστή και νυν βουλευτή Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Κικίλια.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Κικίλιας αναφέρθηκε στους δεσμούς που τον συνδέουν με την ιστορική ομάδα του 1968.

«Είναι πολύ συγκινητικό για εμένα το ότι από εκείνη τη σπουδαία ομάδα οι Τσάβας, Λαρετζάκης που βρίσκονται σήμερα εδώ και ο συγχωρεμένος Χρηστέας, αποτέλεσαν τους προπονητές μου σε όλες τις κατηγορίες των εθνικών ομάδων καλαθοσφαίρισης (Παίδων, Εφήβων, Νέων). Και από την αθλητική μου διαδρομή, πάντα θα ξεχωρίζω την κατάκτηση με την ΑΕΚ το 2000, 32 χρόνια μετά, του ίδιου τροπαίου με την ομάδα του 1968, του Κυπέλλου Κυπελλούχων», τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας βραβεύοντας την ομάδα του 1968.

Πηγή ΑΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ