Κεραμεύς: «Είχαμε αξιοπρεπή παρουσία στο Μόναχο» (vid)

Κεραμεύς: «Είχαμε αξιοπρεπή παρουσία στο Μόναχο» (vid)

Ο Νίκος Κεραμεύς υποστήριξε ότι η U18 του Ολυμπιακού έδειξε καλά δείγματα γραφής στο ADIDAS NEXT GENERATION της Ευρωλίγκας που διεξήχθη στο Μόναχο.

Από την στιγμή που κατέκτησε την 4η θέση, σίγουρα ήταν θετικό το πρόσημο της παρουσίας της ομάδας U18 του Ολυμπιακού στο ADIDAS NEXT GENERATION της Ευρωλίγκας που διεξήχθη στο Μόναχο. Κάτι που τόνισε στις δηλώσεις του και ο υπεύθυνος των Ακαδημιών, κ.Νίκος Κεραμεύς, στην επίσημη ιστοσελίδα των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικότερα: «Μετά από πολλά χρόνια ο Ολυμπιακός συμμετείχε ξανά σε τουρνουά της Ευρωλίγκας, θέλοντας να κάνει γνωστό πως στις μικρές ηλικίες δίνει μεγάλη προσοχή και σε επίπεδο ομάδας, αλλά και σε επίπεδο ατομικού ταλέντου. Τις τρεις μέρες που βρεθήκαμε στο Μόναχο είχαμε μια αξιοπρεπή παρουσία. Κάναμε δύο νίκες και δύο ήττες. Τα αποτελέσματα, αλλά και η απόδοση της ομάδας μας δίνουν την ελπίδα να έχει μια ξεχωριστή οντότητα στις μικρές ηλικίες ο Ολυμπιακός και σε δεύτερο χρόνο να βγουν κάποια ταλέντα που θα ενσωματωθούν και θα στελεχώσουν την ανδρική ομάδα.

Το πρόγραμμα ήταν δύσκολο, με την έννοια ότι υπήρχε και μικρή απόσταση μεταξύ των αγώνων. Επίσης, υπήρχε και η δυσκολία ότι ήμασταν ίσως η μοναδική ομάδα που είχαμε γηγενείς παίκτες, με εξαίρεση τον Αλεξέι Ποκουσέβσκι που έχει γεννηθεί στην Σερβία. Συναντήσαμε μια κατάσταση ασυνήθιστη για εμάς, με την έννοια ότι οι περισσότερες ομάδες έχουν στο ρόστερ τους παίκτες κυρίως από την Αφρική. Μικρά ταλέντα που πηγαίνουν σε αυτές τις ομάδες σε μικρή ηλικία και στα 15 τους παίρνουν την υπηκοότητα της χώρας που τους φιλοξενεί. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Την αντιμετωπίσαμε με καλό τρόπο».

Και συνέχισε: «Είχαμε καλές στιγμές, είχαμε και δύσκολες στιγμές. Είμαι ευχαριστημένος για την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά και αυτό το τριήμερο θα μας βοηθήσει να ετοιμαστούμε για την τελική φάση του πρωταθλήματος που γίνεται στον Πειραιά, για να διεκδικήσουμε με αξιώσεις την συμμετοχή μας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν, τους υγιείς και τους τραυματίες, αλλά και τους απόντες, καθώς κάποια παιδιά έμειναν πίσω. Νομίζω πως χρειαζόμαστε λίγο χρόνο ακόμα για να μπορέσουμε να φέρουμε κάποια αποτελέσματα για τον Ολυμπιακό».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ