Ελλάδα – Βοσνία 69-84: Μόνο κέρδος τα νέα παιδιά

Ελλάδα – Βοσνία 69-84: Μόνο κέρδος τα νέα παιδιά

Η Εθνική ομάδα ηττήθηκε εύκολα από τη Βοσνία με σκορ 84-69, στη Λετονία, σε ένα αδιάφορο ματς για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Κέρδος όμως το νέο... αίμα της γαλανόλευκης.

Η Ελλάδα ηττήθηκε με σκορ 84-69 από τη Βοσνία για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Eurobasket 2022, σε ένα αδιάφορο παιχνίδι, κερδίζοντας όμως τα νέα παιδιά.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που έχει περάσει στην τελική φάση της διοργάνωσης παρουσιάστηκε ξανά με πολλές αλλαγές στο ρόστερ της και ηττήθηκε κάνοντας μια κακή εμφάνιση.

Παρόλα αυτά το νέο… αίμα της γαλανόλευκης έδειξε πως μπορεί και αξίζει να πάρει ευκαιρίες στη συνέχεια, αφού μόνο όταν πάτησαν παρκέ οι Καράμπελας, Μωραΐτης και Τσαλμπούρης το ματς φάνηκε να γυρίζει.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Εμίρ Σουλεϊμάνοβιτς που τελείωσε την αναμέτρηση με 23 πόντους, ενώ από την Εθνική μας ξεχώρισε ο Βασίλης Καββαδάς με 16.

Η Βοσνία ξεκίνησε πολύ καλύτερα την αναμέτρηση εκμεταλλευόμενη τις κακές επιλογές της Εθνικής μας στην επίθεση, που της έδωσε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό για να μπορέσει να χτίσει μια καλή διαφορά. Στη συνέχεια το προβάδισμα των τυπικά φιλοξενούμενων ανέβηκε ακόμα περισσότερο φτάνοντας σε διψήφια επίπεδα.

Το σύνολο του Θανάση Σκουρτόπουλου όμως έκανε την αντεπίθεση του βρίσκοντας τον τρόπο να μειώσει το σκορ. Με τη Βοσνία όμως να καταφέρνει και πάλι να βρεθεί στο +12 με τη λήξη του ημιχρόνου, το οποίο ολοκληρώθηκε στο 37-49.

Η Εθνική δεν ξεκίνησε καθόλου καλά την τρίτη περίοδο με πάρα πολλά λάθη και καθόλου φαντασία στο επιθετικό κομμάτι, με αποτέλεσμα οι Βόσνιοι να αυξήσουν κι άλλο τη διαφορά η οποία έφτασε και το +19 (39-58). Στη συνέχεια όμως η είσοδος των Καράμπελα, Μωραΐτη και Τσαλμπούρη το σκηνικό άλλαξε σε μεγάλο βαθμό με την ενέργεια των νέων παιδιών που μπόρεσαν να μειώσουν κάπως.

Η τελευταίο δεκάλεπτο απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους Βόσνιους να ελέγχουν το παιχνίδι και αυξάνουν κι άλλο την απόσταση τους, παίρνοντας έτσι τη νίκη σε ένα αδιάφορο παιχνίδι και για τους δύο.

Δείτε το box score του αγώνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ