Καββαδάς : «Θέλαμε περισσότερο χρόνο για να βρούμε χημεία»

Καββαδάς : «Θέλαμε περισσότερο χρόνο για να βρούμε χημεία»

Ο Βασίλης Καββαδάς μίλησε για το ματς της Ελλάδας με τη Βοσνία αναφέροντας πως δεν υπήρχε χημεία καθώς πρόκειται μια νέα ομάδα.

Ο Βασίλης Καββαδάς ήταν ο καλύτερος παίκτης της Εθνικής στην ήττα από τη Βοσνία, και σε δηλώσεις του στάθηκε στην έλλειψη χημείας που υπάρχει. Παράλληλα μίλησε και ο Γιώργος Τσαλμπούρης ο οποίος τόνισε ότι οι αντίπαλοι το ήθελαν περισσότερο και αυτό φάνηκε.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Καββαδά:

«Δεν μπορέσαμε να πάρουμε την πρώτη θέση. Το καλό είναι πως είχαμε ήδη προκριθεί από το Νοέμβριο με τη νίκη επί της Βουλγαρίας και αυτό ήταν σημαντικό. Αυτή η ομάδα είναι νέα, συγκεντρωθήκαμε πριν έξι μέρες και είχαμε πολλά νέα πρόσωπα. Θέλαμε περισσότερο χρόνο για να βρούμε χημεία. Το θέμα είναι πως έχουμε προκριθεί, θα ξεκουραστούμε, θα δούμε τα λάθη μας και θα ετοιμαστούμε για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τη Λετονία τη Δευτέρα».

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης ανέφερε:

«Δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Αυτά τα ματς κρίνονται στο ποιος το θέλει περισσότερο και η Βοσνία φάνηκε να το θέλει πολύ περισσότερο από μας. Χάσαμε, έχουμε ένα ακόμη ματς τη Δευτέρα και θέλουμε να κερδίσουμε παρότι έχουμε ήδη προκριθεί. Όταν εκπροσωπείς τη χώρα σου πάντα θες τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ