Φιλικό με χρήσιμα συμπεράσματα για Ηρακλή και Λάρισα

Φιλικό με χρήσιμα συμπεράσματα για Ηρακλή και Λάρισα

Ηρακλής και Λάρισα έδωσαν φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, με τους προπονητές των δύο ομάδων να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Σε προπονητικού χαρακτήρα φιλικό παιχνίδι αναμετρήθηκαν σήμερα, στο Ιβανώφειο, ο Ηρακλής και η Λάρισα. Τεστ που εντάχθηκε στο πλαίσιο της προετοιμασίας που κάνουν αμφότερες οι ομάδες, εσχάτως, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, στο οποίο συμφωνήθηκε να μην κρατηθεί σκορ.

Οδηγίες από τον πάγκο για τους «κυανόλευκους»  έδωσε ο Παντελής Μπούτσκος, που θα διατηρηθεί στο τεχνικό επιτελείο και θα αποτελέσει άμεσο συνεργάτη του νέου προπονητή της ομάδας, Θανάση Σκουρτόπουλου. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα αναλάβει τα καθήκοντά του με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της εθνικής Ανδρών στο τελευταίο «παράθυρο» για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2022.

Σε ελληνικό έδαφος, ακόμη, αναμένουν αύριο οι Θεσσαλονικείς τον Τζος Χέιγκινς. Ο 27χρονος γκαρντ θα πάρει τη θέση που είχε, μέχρι πρότινος, στο δυναμικό του «Γηραιού» ο Σκάιλερ Μπόουλιν.

Ανεπίσημο ντεμπούτο για τη Λάρισα έκανε ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ , Ντέβον Ουάσιγκτον, ο οποίος αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό που δημιούργησε στο ρόστερ η απώλεια του Τζέιμς Ουέμπ. Ο Ουάσιγκτον αναμένεται να είναι κανονικά στη διάθεσή του Νίκου Παπανικολόπουλου για την, εντός έδρας, αναμέτρηση των Θεσσαλών, στην επανέναρξη της Basket League, με τον ΠΑΟΚ (27/2).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ