Τελειώνει ο δανεισμός του Κόνιαρη στην Ομπραντόιρο

Τελειώνει ο δανεισμός του Κόνιαρη στην Ομπραντόιρο

Σύντομο απ' ότι φαίνειται θα είναι το πέρασμα του Αντώνη Κόνιαρη στην Ομπραντόιρο, αφού ο Έλληνας γκαρντ δεν πήρε τις ευκαιρίες που περίμενε και αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στον Ολυμπιακό.

Όπως όλα δείχνουν ο Αντώνης Κόνιαρης δεν θα κλείσει την σεζόν στην Ομπραντόιρο. Ο δανεισμός του 24χρονου γκαρντ από τον Ολυμπιακό στην ισπανική ομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί, αφού ο Κόνιαρης δεν πήρε τις ευκαιρίες που περίμενε.

Ο διεθνής γκαρντ αγωνίστηκε μόλις σε 3 αγώνες της Ομπραντόιρο, έχοντας 1.3 πόντους και 2.7 ασίστ μέσο όρο σε 8 λεπτά συμμετοχής.

Τέλος, ο Κόνιαρης αναμένεται να επιστρέψει την Ελλάδα και κατόπιν να αποφασιστεί πώς θα αξιοποιηθεί μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» σκέφτονται να δώσουν τον Έλληνα γκαρντ με την μορφή δανεισμού στον Ιωνικό Νικαίας, έτσι ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής στην Basket League. Δεν αποκλείεται βέβαια να κάνει κίνηση για την απόκτησή του και το Περιστέρι, σε περίπτωση που η μεταγραφή του Μάντζαρη στη Τόφας ολοκληρωθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ