Ολυμπιακός : Επιστροφή διεθνών και τώρα Ολυμπιακός Βόλου

Ολυμπιακός : Επιστροφή διεθνών και τώρα Ολυμπιακός Βόλου

Με γεμάτο ρόστερ συνεχίστηκε η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού μετά την ενσωμάτωση των 8 αθλητριών που είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική.

Επιστροφή στην… καθημερινότητα για τις Ερυθρόλευκες Εβίνα Μάλτση, Εβίνα Σταμάτη, Όλγα Χατζηνικολάου, Στέλλα Καλτσίδου, Αγγελική Νικολοπούλου, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου και Αφροδίτη Κοσμά. Οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Γυναικών.
Οι παίκτριες του Ολυμπιακού αγωνίστηκαν στο δεύτερο «παράθυρο» της FIBA για το Ευρωμπάσκετ του 2019 στα ματς με το Ισραήλ εκτός έδρας και την Πορτογαλία στη Χαλκίδα. Από την Πέμπτη ενσωματώθηκαν στην ομάδα του Πειραιά, με τον Κώστα Μίσσα να τις έχει κανονικά στη διάθεσή του.
Οίη η ομάδα συνέχισε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου το Σάββατο (17/02 14:30) στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας στο πλαίσιο της 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Δεν υπάρχει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα με τις αήττητες νταμπλούχες Ελλάδος να γυμνάζονται και να ετοιμάζονται για τις υποχρεώσεις τους στην Α1 Γυναικών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ