«Πέσιμο» των φίλων του Παναθηναϊκού στη Μαλέσκου : «Κάνε κάτι να μείνει ο Χεζόνια» (pics)

«Πέσιμο» των φίλων του Παναθηναϊκού στη Μαλέσκου : «Κάνε κάτι να μείνει ο Χεζόνια» (pics)

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν κατακλύσει με μηνύματα την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, Ιωάννα Μαλέσκου, για να την κάνουν να πείσει τον Μάριο Χεζόνια να μείνει στην ομάδα.

Όλα ξεκίνησαν πριν από μέρες από ένα like που έκανε ο Μάριο Χεζόνια σε μια ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου στο Instagram.

Ο άσος του Παναθηναϊκού δεν έμεινε εκεί, καθώς φημολογείται πως στέλνει καθημερινά λουλούδια στην ξανθιά παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ προκειμένου να της εκφράσει τον θαυμασμό του.

Ορμώμενοι από αυτό, οι φίλοι του Τριφυλλιού έχουν αρχίσει να κατακλύζουν με σχόλια τις αναρτήσεις της Μαλέσκου στο Instagram, ζητώντας να τα φτιάξει με τον Κροάτη και να τον πείσει να μείνει και του χρόνου στην ομάδα.

«Ιωάννα, κάτι πρέπει να γίνει για να μείνει ο Χεζόνια το καλοκαίρι. Έχουμε κάνει υποδοχή, τρέχουμε παντού, παίρνουμε διαρκείας, θα πάρουμε και του χρόνου. Φέτος δεν πάμε γήπεδο, του χρόνου ίσως πάμε, θέλουμε να του κάνουμε κερκίδα, να αράξουμε στο ΟΑΚΑ, να πιούμε καμιά μπύρα και να γλεντάμε τον γαύρο. Σκέψου να είσαι στα επίσημα ε; Φοβερό ε; Κάνε και εσύ κάτι μπας και μείνει. Είναι καλό παιδί, από σωστή οικογένεια, με αρχές. ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13» είναι ένα χαρακτηριστικό εξ αυτών.

Ένας άλλος φίλος του Τριφυλλιού έχει γράψει πως αν η Μαλέσκου τα φτιάξει με τον Χεζόνια οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα τη βλέπουν ακόμα και ααν πάει στο κανάλι της Βουλής.

Η παρουσιάστρια από τη μεριά της δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη δήλωση μέχρι στιγμής.

Πηγή: sputniknews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ