Τον πρώτο λόγο η Μπαρτσελόνα για Χεζόνια

Τον πρώτο λόγο η Μπαρτσελόνα για Χεζόνια

Στο τέλος της σεζόν οι Ορλάντο Μάτζικ θα τερματίσουν τη συνεργασία τους με τον Μάρκο Χεζόνια και η Μπαρτσελόνα που διατηρεί τα δικαιώματά του στην Ευρώπη, έχει τον πρώτο λόγο.

Οι Ορλάντο Μάτζικ αποφάσισαν να τερματίσουν τη συνεργασία τους με τον Μάρκο Χεζόνια στο τέλος της σεζόν και να μην ανανεώσουν τον τέταρτο χρόνο του συμβολαίου του.

Με δεδομένο ότι ο Κροάτης είναι… τρελός Παναθηναϊκός και ουκ ολίγες φορές το έχει δείξει στα social media αναρτώντας βίντεο με οπαδούς της ομάδας, τριφύλλια και φωτογραφίες των «πρασίνων» κυκλοφόρησαν σενάρια περί απόκτησής του από την ΚΑΕ. Για να γίνει αυτό θα πρέπει όμως να… ρωτήσουν και οι δυό τους τη Μπαρτσελόνα.

Και αυτό γιατί όταν αναχώρησε για τις ΗΠΑ πριν δύο χρόνια είχε πληρώσει 1.600.000 ευρώ αντί 2.000.000 ευρώ στην «Μπάρτσα» για να σπάσει τη ρήτρα, με τους Καταλανούς από την πλευρά τους να διασφαλίζουν πως θα κρατούσαν τα δικαιώματά του σε περίπτωση επιστροφής του στην Ευρώπη.

Κάτι τέτοιο είναι έτοιμο να συμβεί, οπότε αν θέλει κάποια ομάδα να τον αποκτήσει, αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να μιλήσει με την Καταλανική ομάδα και να πάρει τη συγκατάθεσή της για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ