Τουρκ Τέλεκομ – Μπεσίκτας 85-94

Τουρκ Τέλεκομ – Μπεσίκτας 85-94

Η Τουρκ Τέλεκομ ηττήθηκε με 85-94 στην έδρα της από την σαφώς ανώτερη Μπεσίκτας λίγες μέρες πριν από τον... τελικό με την ΑΕΚ στο BCL.

Εντός έδρας ήττα για την Τουρκ Τέλεκομ από την ανώτερη Μπεσίκτας (85-94) λίγες μέρες πριν «κονταροχτυπηθεί» με την ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Η προσεχή αντίπαλος της Ένωσης πλήρωσε το κακό ξεκίνημα αλλά και τα πολλά προβλήματα στην άμυνα της κόντρα στους «αετούς». Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κυνηγούσε στο σκορ, ενώ είχε βρεθεί πίσω ακόμη και με 17 πόντους (45-28).

Ωστόσο, με πρωταγωνιστές τους Νίκολας Τζόνσον (19π.) και Κάιλ Ουίλτζερ (19π.) δημιούργησαν καρδιοχτύπια στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι με ένα τρίποντο του κορυφαίου Τζέιμς Μπλάκμον (25π., 5/10 τριπ.) έκανα το σκορ 88-83 και έβαλαν τέλος στις όποιες ελπίδες είχε η ομάδα του Μπουράκ Γκιορέν.

Η Τουρκ Τέλεκομ την Τετάρτη (31/3) θα υποδεχτεί την ΑΕΚ, για την 5η αγωνιστική του BCL σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το μέλλον των δύο ομάδων στη διοργάνωση και με τη σημερινή της εμφάνιση προβλημάτισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ