Παντελάκης : «Βρίσκουμε ρυθμό στην επίθεση, αλλά στην άμυνα θέλουμε δουλειά»

Παντελάκης : «Βρίσκουμε ρυθμό στην επίθεση, αλλά στην άμυνα θέλουμε δουλειά»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έμεινε ικανοποιημένος από τους 132 πόντους που έβαλε η ομάδα του, αλλά ήταν προβληματισμός για τους 84 που δέχθηκαν οι Ερυθρόλευκες.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού διέλυσε τις Εσπερίδες με 132-84, στην αναμέτρηση που έγινε στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής και διεξήχθη στην Αίθουσα 5 του ΣΕΦ.

Οι Ερυθρόλευκες δείχνουν σιγά σιγά να βρίσκουν ρυθμό, ,μετά τη μεγάλη διακοπή που υπήρχε λόγω του κορωνοϊού, με τον Γιώργο Παντελάκη να μένει ευχαριστημένος από την επίθεση, αλλά να έχει πολλά παράπονα για την άμυνα και τους 84 πόντους που δέχθηκαν οι πρωταθλήτριες.

Συγκεκριμένα, στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού, ανέφερε: «Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό επιθετικό παιχνίδι. Η άμυνα μας όμως ήταν επικίνδυνα χαλαρή και είναι κάτι που θα αλλάξει από αύριο και θα πρέπει να το δούμε στα παιχνίδια που έρχονται. Γενικότερα η ομάδα δείχνει ότι βρίσκει το ρυθμό της στην επίθεση αλλά στην άμυνα θέλουμε ακόμα δουλειά. Πάντως σε γενικές γραμμές πραγματοποιήσαμε μια καλή εμφάνιση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ