Πρίφτης: «Το επίτευγμα είναι μεγάλο»

Πρίφτης: «Το επίτευγμα είναι μεγάλο»

Ευχαριστημένος με την προσπάθεια της ομάδας του καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν δήλωσε δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Μπορεί η Ούνικς Καζάν να έχασε το τρόπαιο του Eurocup από την Μονακό, ωστόσο ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε χαρούμενος με την προσπάθεια της ομάδας του καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε πως η ήττα αφήνει πάντοτε μία πικρή γεύση ωστόσο τόνισε πως κανείς δεν πρέπει να υποτιμήσει την προσπάθεια της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Δύο σκληρά παιχνίδια. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε αυτό το ματς και να πάμε στο Game 3. Το συναίσθημα είναι πολύ παράξενο γιατί φυσικά, είναι μια απογοητευτική μέρα για εμάς, χάσαμε και οι αντίπαλοι κέρδισαν το τρόπαιο στο γήπεδο μας. Από την άλλη πλευρά, πρέπει να εξετάσουμε ολόκληρο το ταξίδι που κάναμε όλη τη σεζόν. Σίγουρα, ήταν μια εξαιρετική σεζόν.

Ήταν ένα πολύ μεγάλο ταξίδι και πέτυχε έναν πολύ σημαντικό στόχο, που ήταν ο κύριος στόχος, να συμμετάσχουμε στην επόμενη Ευρωλίγκα. Θέλω να πω μεγάλο μπράβο στα παιδιά, στους παίκτες μου, σε όλο το προσωπικό. Φυσικά, χάσαμε, αλλά το επίτευγμα είναι μεγάλο και δεν θέλω να υποτιμήσω την προσπάθεια των παιδιών μου. Αυτό είναι δεδομένο. Φυσικά, πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα αποτελέσματα ως άνδρες.

Είμαστε υπεύθυνοι για αυτό, αλλά ταυτόχρονα, είναι γεγονός ότι είχαμε μια πολύ καλή σεζόν. Η σεζόν ήταν πολύ καλή, αλλά όχι τέλεια. Τώρα, πρέπει να ηρεμήσουμε λίγο, επειδή έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ