Ο ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης με τη φανέλα του Άρη (vid)

Ο ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης με τη φανέλα του Άρη (vid)

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης που έχει αγωνιστεί στην ομάδα μπάσκετ του Άρη, βρέθηκε στα γραφεία του ΑΣ Άρης και γράφτηκε μέλος του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου.

Ο γνωστός ηθοποιός, Βλαδίμηρος Κυριακίδης που έχει αγωνιστεί στην ομάδα μπάσκετ του Άρη, βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας και γράφτηκε ως μέλος του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου.

Η αγάπη του ηθοποιού για τον Άρη είναι δεδομένη, ενώ στα πρόσφατα γενέθλια του συλλόγου για τα 107 χρόνια είχε στείλει ένα εξαιρετικό μήνυμα για τον ιστορικό σύλλογο, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Άρης

Οι ιστορικές εμφανίσεις της ομάδας μπάσκετ της σεζόν 1987-88 μπαίνουν σε ολοένα και περισσότερα σπίτια, σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Ο πασίγνωστος ηθοποιός, ένας από τους πιο χαρισματικούς της γενιάς του, είναι δηλωμένος φίλος του ΑΡΗ και με μεγάλη χαρά πήρε στα χέρια του και πρόσθεσε στη συλλογή του τη φανέλα του Αυτοκράτορα. Και είχε… ένα λόγο παραπάνω για να το κάνει, αφού ως αθλητής έχει φορέσει τη φανέλα μπάσκετ, αλλά και αυτή του βόλεϊ, του ΑΡΗ! Γέννημα – θρέμμα της Χαριλάου, άλλωστε, αφού γεννήθηκε και μεγάλωσε δίπλα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»…

Θυμηθείτε το συγκινητικό βίντεο – μήνυμα του Βλαδίμηρου Κυριακίδη στο αφιέρωμα – ντοκιμαντέρ του Α.Σ. ΑΡΗΣ για τα 107 χρόνια του συλλόγου».

Δείτε το βίντεο του Έλληνα ηθοποιού:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ