Τι γίνεται με τον πρώτο τελικό Ολυμπιακού-ΠΑΟ

Τι γίνεται με τον πρώτο τελικό Ολυμπιακού-ΠΑΟ

Η αστυνομία απαγόρευσε να γίνει το παιχνίδι την Τετάρτη στις 15:00, ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τις Αρχές για να αρχίσει στις 13:30, αλλά ο Παναθηναϊκός δήλωσε κώλυμα και η ΕΟΚ σκέφτεται το ενδεχόμενο να μεταθέσει τον πρώτο τελικό την Πέμπτη (13/5).

Στον… αέρα είναι ο πρώτος τελικός της Α1 μπάσκετ γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Το παιχνίδι ανάμεσα στις Ερυθρόλευκες και τις Πράσινες ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το μεσημέρι της Τετάρτης (12/5), αλλά η αστυνομία απαγόρευσε να ξεκινήσει η αναμέτρηση στις 15:00 και πρότεινε να αρχίσει στις 12:00.

Μετά από διαβουλεύσεις που έγιναν ανάμεσα στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και την Αστυνομία, οι δύο πλευρές συμφώνησαν το παιχνίδι να πραγματοποιηθεί στις 13:30, όμως, ο Παναθηναϊκός δήλωσε κώλυμα.

Οι Πράσινοι δεν συμφώνησαν να ξεκινήσει το παιχνίδι μιάμιση ώρα νωρίτερα από ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί και η ΕΟΚ σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μεταθέσει τον πρώτο τελικό κατά μία μέρα, δηλαδή να τον ορίσει για την Πέμπτη (13/5) στις 15:00.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο παιχνίδι των τελικών της Α1 μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα 5 του ΣΕΦ και θα μεταδοθεί μέσω livestreaming από το OSFP TV (youtube).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ