Παντελάκης: «Το θέλαμε περισσότερο»

Παντελάκης: «Το θέλαμε περισσότερο»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του και τη νίκη επί του Παναθηναϊκού (72-70) στον πρώτο τελικό της Α1 Γυναικών.

H γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επικράτησε στον πρώτο τελικό της Α1 που διεξήχθη στο ΣΕΦ με 72-70 της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού και χρειάζεται πλέον μια ακόμα νίκη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το οποίο θα είναι 6ο συνεχόμενο για τις Ερυθρόλευκες.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης, μετά το τέλος της αναμέτρησης, τόνισε ότι οι παίκτριές του το ήθελαν περισσότερο και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, αλλά επισήμανε ότι στο επόμενο παιχνίδι θα πρέπει η ομάδα του να βελτιωθεί και να παρουσιαστεί καλύτερη

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παντελάκη:

«Και οι δυο ομάδες ήθελαν πολύ την νίκη. Είδαμε έναν τελικό όπως πρέπει να είναι ένας τελικός σε νορμάλ και λογικά πλαίσια.

Όταν ο αγώνας πηγαίνει στον πόντο έχει να κάνει με το ποιός το θέλει περισσότερο. Γυρίσαμε δυο φορές ενώ ήμασταν πίσω στο σκορ, και για αυτό θεωρώ πως το θέλαμε περισσότερο.

Την Κυριακή θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι στην έδρα του Παναθηναϊκού, ο αντίπαλος μας έχει το αβαντάζ, πρέπει να προετοιμαστούμε πολύ, είναι πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε στο παιχνίδι μας, γιατί δεχθήκαμε πολλά εύκολα καλάθια σήμερα.

Πρέπει να δούμε τι φταίει και να το διορθώσουμε, και εμείς οι προπονητές οφείλουμε να προετοιμάσουμε την ομάδα να παίξει όσο καλύτερα γίνεται».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ