Σταμολάμπρου: «Βγάλαμε ψυχή και πάθος»

Σταμολάμπρου: «Βγάλαμε ψυχή και πάθος»

Η Σταμολάμπρου στάθηκε στο πάθος που έβγαλαν οι Ερυθρόλευκες και έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του δεύτερου τελικού, που θα γίνει στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επικράτησε με 72-70 της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού, στον πρώτο τελικό της Α1 και χρειάζεται μια ακόμα νίκη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου μετά το τέλος του παιχνιδιού στάθηκε στο πάθος που έβγαλαν οι Ερυθρόλευκες στο παρκέ του ΣΕΦ και έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του κυριακάτικου παιχνιδιού, που θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του Παναθηναϊκού. Εάν ο Ολυμπιακός κερδίσει θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα (σ.σ 6ο σερί), ενώ σε αντίθεση περίπτωση θα υπάρξει και τρίτο παιχνίδι, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Σταμολάμπρου:

«Ένα καταπληκτικό παιχνίδι  που έσπαγε καρδιές. Δεν περίμενα κάτι λιγότερο και οι δυο ομάδες το ήθελαν πάρα πολύ. Έλειπαν τέτοια ματς από την Α1 γυναικών. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου.  συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Αυτό που κρατάω είναι η ψυχή και το πάθος που βγάλαμε μέχρι το τέλος. Μένει ακόμα ένα παιχνίδι που για εμάς θα κρίνει τον τίτλο. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή, είμαστε στο 2-1, αυτός ήταν ο στόχος από την αρχή, ελπίζω η σειρά να τελειώσει την Κυριακή, θα τα δώσουμε όλα εκεί. Σήμερα θα ξεκουραστούμε, η χαρά τελείωσε, κερδίσαμε το ματς, μέσα τα κεφάλια από αύριο και συνεχίζουμε τη δουλειά. Μακάρι να συνεχίζουν να υπάρχουν παιχνίδια σαν το σημερινό».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ