Πένθος για τον Μπάνε Πρέλεβιτς, πέθανε ο διάσημος πεθερός του

Πένθος για τον Μπάνε Πρέλεβιτς, πέθανε ο διάσημος πεθερός του

Την τελευταία του πνοή άφησε πριν από μερικές ώρες ο γνωστός Σέρβος τραγουδιστής και πεθερός του Μπάνε Πρέλεβιτς, Τζόρτζε Μαριάνοβιτς.

Θρήνος για την οικογένεια οικογένεια Πρέλεβιτς. Όπως έγινε γνωστό, ο γνωστός Σέρβος τραγουδιστής και πεθερός του Μπάνε Πρέλεβιτς, Τζόρτζε Μαριάνοβιτς άφησε πριν από λίγες ώρες την τελευταία του πνοή, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών.

Ο Μαριάνοβιτς ήταν ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς τραγουδιστές της Σερβίας εδώ και πάρα πολλά χρόνια, γνωστός ως «ο πρωτοπόρος της γιουγκοσλαβικής ροκ σκηνής».

Την είδηση την έκανε γνωστή η Άννα Πρέλεβιτς μέσα από τα social media, με την ίδια να γράφει: «Για την Γιουγκοσλαβία και την Ρωσία ήσουν ένας ζωντανός θρύλος της μουσικής .. για εμένα ήσουν ο γλυκός μου παππούλης, o dedulja μου. Από αύριο θα ξημερώνουν διαφορετικές μέρές.

Μια καθημερινότητα χωρίς εσένα. Πόσα σου χρωστάω. Τα τραγούδια σου και η φωνή σου θα μου κρατάνε για πάντα την καλύτερη συντροφιά .. θα είσαι για πάντα εδώ!

Σε ευχαριστώ που υπήρξες παππούς μου! Είμαι τόσο τυχερή που σε γνώρισα. Και μη ξεχνάς να μας τραγουδάς καθημερινά σε παρακαλώ!! Σε αγαπάω!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ