Λύμουρα: «Δείξαμε τι είναι μαχητική ψυχή»

Λύμουρα: «Δείξαμε τι είναι μαχητική ψυχή»

Η Λολίτα Λύμουρα μίλησε μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος και στάθηκε στο μαχητικό πνεύμα της ομάδας της.

Μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος η Λολίτα Λύμουρα στάθηκε στο μαχητικό πνεύμα που έδειξε τόσο εκείνη όσο και οι συμπαίκτριές της σε όλα τα ματς της σειράς των τελικών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«MVP είναι και οι 12 παίκτριες. Δείξαμε τι είναι μαχητική ψυχή. Το αφιερώνουμε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και στον κ.Μαλακατέ. Το αφιερώνω στον σύντροφό μου που μόνο αυτός ξέρει πόσα έχω τραβήξει. Είχα πει ότι θέλω να γυρίσω στην ομάδα της καρδιάς μου για να κατακτήσω ένα τίτλο. Όταν είμαι 36 ετών και παίρνω πρωτάθλημα είναι διαφορετικό.

Αυτό που φοράμε (δείχνοντας το τριφύλλι») σημαίνει πολλά, μαχητική ψυχή, το αποδείξαμε σήμερα. Εμείς κάναμε αυτό που μας είπε η προπονήτρια. Σήμερα έπαιξα και στη θέση 4 λόγω της απουσίας της Λεουτσάνκα. Δεν είναι μόνο αυτό το πρωτάθλημα, αλλά θα ετοιμαστούμε για τη νέα χρόνια. Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε και έπεται συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ