Λιόλιος: «Εκλογές άμεσα»

Λιόλιος: «Εκλογές άμεσα»

Με ανακοίνωση του μέσω της παράταξης «Δώσε Πάσα» Βαγγέλης Λιόλιος τόνισε πως οι εκλογές της ΕΟΚ πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατόν.

Θέση για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες πήρε ο Βαγγέλης Λιόλιος. Με ανακοίνωση του μέσω της παράταξης «Δώσε Πάσα», ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ τόνισε πως οι εκλογές της ομοσπονδίας πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατόν και κάλεσε όλους τους να γίνουν άμεσα, με νομιμότητα και διαφάνεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης «Δώσε Πάσα» αναφέρει:

«Όλα τα σωματεία από κάθε μήκος και πλάτος της Ελλάδα είχαν παραμερίσει δουλειές και υποχρεώσεις, κανονίζοντας να ταξιδέψουν από όλη την ελληνική επικράτεια προς την Αθήνα και από κοινού με τα σωματεία της Αττικής, αδημονούσαν να ψηφίσουν την Κυριακή τη νέα διοίκηση της ΕΟΚ ώστε να αλλάξει σελίδα το άθλημα και να πάμε από το χθες στο αύριο, από το παλιό στο καινούριο.

Βλέποντας όμως κάποιοι το κύμα μαζικής προσέλευσης στην κάλπη σκαρφίστηκαν τεχνάσματα με συγκεντρώσεις οπαδών «εντελώς συμπτωματικά» την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος με τον τόπο της Γενικής Συνέλευσης, ενώ είχαν προϋπάρξει προσπάθειες άλλων υποψηφίων να ακυρωθούν με κάθε τρόπο οι εκλογές.

Κανείς από όλους αυτούς όμως δεν σκέφτηκε τα ταλαιπωρημένα από την προσμονή σωματεία και τους απελπισμένους παράγοντες που ζητούν εναγωνίως να γυρίσουμε σελίδα, γιατί πολύ απλά δεν τους νοιάζονται. Γιατί πολύ απλά ποτέ δεν είχαν μπει στα παπούτσια τους, ποτέ δεν ένιωσαν τις αγωνίες τους, ποτέ δεν ασχολήθηκαν μαζί τους.

Προσωπικά ζητώ από όλους αυτούς που αποτελούν την πραγματική περιουσία της Ομοσπονδίας, τους αγνούς παράγοντες των ερασιτεχνικών σωματείων, να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή. Να προστατέψουν το μπάσκετ από την τοξικότητα που προσπαθούν διάφοροι να εισάγουν και να περιμένουν την στιγμή της κάλπης, για να ακουστεί η φωνή τους.

Υπομονή και επιμονή. Είμαστε έτοιμοι, ανά πάσα ώρα και στιγμή, να δώσουμε την απάντησή μας σε όλους αυτούς που επιβουλεύονται το μπάσκετ. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Η θέληση των σωματείων για αλλαγή δεν μεταβάλλεται.

Εκλογές άμεσα, με νομιμότητα και διαφάνεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ