Συνεχίζει τον πόλεμο η ΕΟΚ: Δεν δίνει τον φάκελο στον Ολυμπιακό

Συνεχίζει τον πόλεμο η ΕΟΚ: Δεν δίνει τον φάκελο στον Ολυμπιακό

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει αίτηση για να πάρουν τον φάκελο της ένστασης που αφορά το εκπρόθεσμο καλάθι της Ριντ στον πρώτο τελικό, αλλά η ΕΟΚ δεν τον έχει δώσει ακόμα παρότι η προθεσμία για την κατάθεση του στο ΑΣΕΑΔ είναι μέχρι την Τρίτη (8/6).

Μια παρωδία ήταν οι φετινοί τελικοί της Α1 Γυναικών. Οι παλινδρομίες της ΕΟΚ και φυσικά η απόφαση – σκάνδαλο να επαναληφθεί ο πρώτος τελικός, παρότι το καλάθι της Ριντ ήταν φανερά εκπρόθεσμο, έβαλαν… μπουρλότο στους τελικούς και απέδειξαν για μια ακόμα φορά ότι οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τις τύχες του ελληνικού μπάσκετ είναι ανίκανοι και επικίνδυνοι.

Ο Ολυμπιακός έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη για τον πρώτο τελικό, που επαναλήφθηκε, αλλά για μια ακόμα φορά βρίσκει απέναντί του την ΕΟΚ. Η ομοσπονδία συνεχίζει τον ανηλεή πόλεμο που έχει κηρύξει κατά του πειραϊκού συλλόγου και προκαλεί πολλά ερωτηματικά με τη στάση της.

Η ΕΟΚ, παρότι ο Ολυμπιακός υπέβαλε αίτηση για να πάρει τον φάκελο της ένστασης που αφορά το εκπρόθεσμο καλάθι της Ριντ στον 1ο τελικό ο οποίος επαναλήφθηκε, δηλαδή τις συμπληρωματικές καταθέσεις της γραμματείας, η ομοσπονδία δεν εχει απαντήσει ακόμα και δεν έχει δώσει το φάκελο, παρότι η προθεσμία για την κατάθεση του στο ΑΣΕΑΔ είναι μέχρι την Τρίτη (8/6).

Για μια ακόμα φορά η ΕΟΚ προκαλεί οργή με τη στάση της και δείχνει καμία διάθεση να βοηθήσει στην εξέταση της υπόθεσης. Αντίθετα, με τη διάθεση που είχε δείξει όταν ο Παναθηναϊκός είχε δηλώσει κώλυμα πριν το πρώτο τελικό, με αποτέλεσμα να μετατεθεί ο αγώνας κατά μία ημέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ