Επίσημο: Η Παρτιζάν ανακοίνωσε τον Ομπράντοβιτς (pic)

Επίσημο: Η Παρτιζάν ανακοίνωσε τον Ομπράντοβιτς (pic)

Η Παρτιζάν ανακοίνωσε επίσημα την πρόσληψη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την τεχνική ηγεσία της σερβικής ομάδας, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Είναι πλέον επίσημο! Η μεγαλύτερη έκπληξη του φετινού καλοκαιριού στο ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι γεγονός. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επέστρεψε και επίσημα στην Παρτιζάν.

Η σερβική ομάδα… πυροδότησε και επίσημα τη βόμβα και τάραξε τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ανακοινώνοντας τον Ομπράντοβιτς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και επιστρέφει στη δράση μετά από ένα χρόνο ξεκούρασης και απουσίας από τους πάγκους.

Ο εννιά φορές πρωταθλητής Ευρώπης και πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, αναλαμβάνει ξανά μετά από 30 χρόνια την ομάδα της Σερβίας, με την οποία αναδείχτηκε και έκανε το τρεμπλ το 1992, κατακτώντας το πρωτάθλημα και το Κύπελλο της Γιουγκοσλαβίας και τη Euroleague.

Η εν λόγω κίνηση δείχνει πως η Παρτιζάν θέλει να «χτίσει» μια πολύ δυνατή ομάδα, με το μπάτζετ να αναμένεται να είναι αρκετά μεγάλο, καθώς η φιλοδοξία των διοικούντων είναι να επιστρέψει το κλαμπ στην κορυφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ