Ο Ομπράντοβιτς πήρε πρώην παίκτη του Ολυμπιακού στην Παρτιζάν! (pic)

Ο Ομπράντοβιτς πήρε πρώην παίκτη του Ολυμπιακού στην Παρτιζάν! (pic)

Την πρώτη του μεγάλη μεταγραφή ως προπονητής της Παρτίζαν πραγματοποίησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Η μεγαλύτερη έκπληξη του φετινού καλοκαιριού στο ευρωπαϊκό μπάσκετ ήταν η επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Παρτίζαν. Με τον άλλοτε προπονητή του Παναθηναϊκού και της Φενέρμπαχτσε να θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα, με σκοπό την επιστροφή της στην Ευρωλίγκα. Άλλωστε, αυτά ήταν και τα πρώτα του λόγια, όταν παρουσιάστηκε από την σέρβικη ομάδα.

Έτσι, ο εννιά φορές πρωταθλητής Ευρώπης πραγματοποίησε την πρώτη μεγάλη προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα, η Παρτίζαν ήρθε σε συμφωνία με τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, Κέβιν Πάντερ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αρμάνι Μιλάνο.

Η ιταλική ομάδα έκρινε υπερβολικές τις οικονομικές του απαιτήσεις (σ.σ. 1,5 εκατομύρια δολάρια τον χρόνο) και παρόλο τις προσπάθειες της να τον πείσει να υπογράψει, έμεινε ελεύθερος. Ο Ομπράντοβιτς δεν έχασε την ευκαιρία και έκανε τον Πάντερ κάτοικο Βελιγραδίου για τα επόμενα δυο χρόνια, παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Αμερικανός γκαρντ με την Αρμάνι Μιλάνο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και έφτασε με την ιταλική ομάδα μέχρι το Final Four της Κολωνίας, ενώ σε 36 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα την περασμένη χρονιά είχε 14.3 πόντους, και στο ιταλικό πρωτάθλημα είχε κατά μέσο όρο 10.1 πόντους, κατακτώντας μόνο το ιταλικό κύπελλο και το σούπερ καπ με τους Μιλανέζους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ