Δημητράτου: «Κάποια αιτήματα ισοδυναμούν με υποχρέωση για τη Διοίκηση Πρωτοδικείου»

Δημητράτου: «Κάποια αιτήματα ισοδυναμούν με υποχρέωση για τη Διοίκηση Πρωτοδικείου»

Το μήνυμα της τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού, Εύης Δημητράτου, για την απόφαση της Διοίκησης Πρωτοδικείου της ΕΟΚ να αυξηθούν σε 4 οι ξένες στο μπάσκετ γυναικών.

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια ζητούσε επιτακτικά από την ΕΟΚ να αυξηθούν οι ξένες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Α1 Γυναικών, αλλά πάντα το αίτημά τους έπεφτε στο κενό. Πάντα η απάντηση που έπαιρναν από την ομοσπονδία ήταν αρνητική.

Τώρα, ως… δια μαγείας όλα τα προβλήματα που είχε επικαλεστεί η ΕΟΚ για να μην κάνει δεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού, λύθηκαν και η ανακοίνωση που εξέδωσε η Διοίκηση Πρωτοδικείου της Ομοσπονδίας κάνει λόγο για 4 ξένες στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών.

Η τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού, Εύη Δημητράτου, με ανάρτησή που έκανε στα social media, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα και την απόφαση της ΕΟΚ να αυξηθούν οι ξένες από 3 σε 4. «Ξαφνικά με Διοίκηση Πρωτοδικείου βγαίνει προκήρυξη με 4 ξένες χωρις καμία σχετική διευκρίνιση, χωρίς καμία σύσκεψη των σωματείων», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Tι μεσολάβησε και άλλαξε στάση η ΕΟΚ; Θα δώσει κάποια πειστική απάντηση;

Αναλυτικά το μήνυμά της:

«Θυμάμαι την απογοήτευση μας ολα τα προηγούμενα χρόνια που ήμασταν η μοναδική ομάδα που έπαιζε σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις όταν το αίτημα μας προς την ΕΟΚ, κατα τη διάρκεια της καθιερωμένης σύσκεψης των σωματείων και της διοίκησης της Ομοσπονδίας για αύξηση του αριθμού των ξένων αθλητριών, έπεφτε στο κενό με δικαιολογίες του τύπου, δεν εχουν χρήματα τα υπόλοιπα σωματεία για να πάρουν περισσότερες ξένες (λες και έλεγε κάπου οτι ηταν υποχρεωτικό να πάρουν όλες οι ομάδες το μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό ξένων) ή οτι δεν θα εχουν χρόνο συμμετοχής οι Ελληνίδες αθλήτριες κ.α. τέτοια!

Παίξαμε Ευρωλίγκα με μέγιστο αριθμό ξένων 3 !!

Οποίος γνωρίζει απο μπασκετ γυναικών ξέρει τι ακριβώς σημαίνει αυτο!

Και ξαφνικά με Διοίκηση Πρωτοδικείου βγαίνει προκήρυξη με 4 ξένες χωρις καμία σχετική διευκρίνιση, χωρίς καμία σύσκεψη των σωματείων!!

Ίσως έπειτα απο πέντε χρόνια, εκ των οποίων τα δυο τελευταία με Πανδημία, βρέθηκαν και τα λεφτά για τις ξένες και ξεπεράστηκε και το «πρόβλημα» με το χρόνο συμμετοχής των Ελληνίδων ……

Μάλλον τελικά ή η Ομοσπονδία αντιλαμβάνεται τα όσα τους λέγαμε με μερικά χρόνια καθυστέρηση ή είναι επιλεκτική σε ποια «αιτήματα» θα αποκριθεί θετικά ή αρνητικά !

Φαίνεται πολύ έντονα πάντως το τελευταίο διάστημα πως κάποια «αιτήματα» ισοδυναμούν με «υποχρέωση» για τη Διοίκηση Πρωτοδικείου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ