Ολυμπιακός: Συμφώνησε με την Βίτολα! (vid)

Ολυμπιακός: Συμφώνησε με την Βίτολα! (vid)

Οι Ερυθρόλευκοι φέρνουν στην Ελλάδα την Κριστίνε Βίτολα, που αποτελεί προσωπική επιλογή του νέου τεχνικού της ομάδας, Μάρτινς Ζίμπαρτς.

Πολύ κοντά σε μία πολύ σπουδαία μεταγραφή είναι η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, με τον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού να φέρνει στην Ελλάδα την Λετονή φόργουορντ/σέντερ, Κριστίνε Βίτολα.

Η ομάδα του Πειραιά συμφώνησε σε όλα με την 30χρονη, ύψους 1.96 μ., που αγωνιζόταν πέρσι στην Φενερμπαχτσέ. Μια παίκτρια που αποτελεί προσωπική επιλογή του νέου προπονητή του Ολυμπιακού, Μάρτινς Ζίμπαρτς.

Οι δύο τους είχαν συνυπάρξει μαζί στην TTT Ρίγα, αλλά και στην εθνική Λετονίας, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να φέρνει στην Ελλάδα την πολύπειρη Κριστίνε Βίτολα.

Η Λετονή έπαιξε κολεγιακό μπάσκετ στις ΗΠΑ με το Πανεπιστήμιο του Τέξας Ελ Πάσο (UTEP), ενώ έχει περάσει από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες. Είναι βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας της Λετονίας και έχει αγωνιστεί σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις που έχει λάβει μέρος η χώρα της.

Είναι μια πολύ έμπειρη παίκτρια, που θα ανεβάσει επίπεδο την γυναικεία ομάδα των Πειραιωτών και θα τη βοηθήσει να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ.

Δείτε την εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ