Το Λαύριο ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας με τον Γερομιχαλό

Το Λαύριο ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας με τον Γερομιχαλό

Την ανανέωση του Πέτρου Γερομιχαλού ανακοίνωσε το Λαύριο με τον 27χρονο φόργουορντ να παραμένει παίκτης των δευτεραθλητών Ελλάδος για ακόμα μία χρονιά.

Στο Λαύριο θα αγωνίζεται ο Πέτρος Γερομιχαλός και τη σεζόν 2021-22 αφού ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους φιναλίστ των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος εξαργυρώνοντας την πολύ καλή χρονιά που πραγματοποίησε με το σύνολο του Χρήστου Σερέλη.

Αυτή πρόκειται να είναι η τρίτη κατά σειρά σεζόν του Γερομιχαλού με τη φανέλα του Λαυρίου έχοντας καταφέρει να γίνει ένα βασικό γρανάζι της ομάδας αριθμώντας φέτος 6.2 πόντους, 3.5 ριμπάουντ, 1.9 ασίστ και 6.6 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 20:54 σε 31 αγώνες κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League ενώ στα πλέι-οφ είχε 7.5 πόντους, 4 ριμπάουντ. 2.7 ασίστ, 9.7 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης σε 22:47′ και 11 παιχνίδια.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Λαύριο – Megabolt:

Η ΚΑΕ Λάυριο – Megabolt ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Πέτρο Γερομιχαλό για τη σεζόν 2021-2022.

Ο Πέτρος την περσινή σεζόν είχε κατά μέσο όρο σε 20 αγώνες: 6.2 πόντους, 3.5 ριμπάουντ, 1.9 ασίστ και 0.6 κλεψίματα.

Η διοίκηση & το προπονητικό team της ΚΑΕ Λαύριο – Megabolt συνεχίζουν μεθοδικά την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού και τη δημιουργία ομάδας με γερές βάσεις για Ελλάδα και Ευρώπη, ώστε να συνεχίσουμε να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο και περήφανο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ