Ήττα για την Εθνική Εφήβων από την Λιθουανία

Ήττα για την Εθνική Εφήβων από την Λιθουανία

Η Λιθουανία επικράτησε με 85-69 της Εθνικής Εφήβων για την δεύτερη μέρα του European Challenger που διεξάγεται στο Τελ Αβίβ.

Η Εθνική Εφήβων δεν κατάφερε να κάνει το δύο στα δύο κόντρα στην Λιθουανία και γνώρισε την ήττα με 85-69 για την δεύτερη αγωνιστική του European Challenger.

Η Ελλάδα ήταν αρκετά ανταγωνιστική καθ΄όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, έχοντας μάλιστα και κάποιες μικρές διαφορές από την Λιθουανική ομάδα. Βέβαια από το τρίτο δεκάλεπτο και μετά δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον γρήγορο ρυθμό των Λιθουανών με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα.

Όταν η Λιθουανία ξέφυγε με διαφορά δέκα πόντων (55-65), η Εθνική ομάδα δεν μπόρεσε να βρει τις λύσεις που χρειαζόταν και παραδόθηκε χωρίς να προβάλλει αντίσταση. Στην τέταρτη περίοδο δεν άλλαξε κάτι δραματικά και η ομάδα των αύξησε και την διαφορά με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 85-69.

Αύριο η Εθνική Εφήβων στις 17:00 το απόγευμα  αντιμετωπίζει την Πορτογαλία για την τρίτη μέρα του European Challenger που διεξάγεται στο Τελ Αβίβ.

Tα Δεκάλεπτα:  20-16, 38-37, 55-65, 69-85

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ