Η Εθνική Εφήβων νίκησε με 70-63 την Πορτογαλία

Η Εθνική Εφήβων νίκησε με 70-63 την Πορτογαλία

Η Εθνική Εφήβων σημείωσε την δεύτερη νίκη της στην τρίτη αγωνιστική, καθώς επικράτησε με 70-63 της Πορτογαλίας για το European Challenger.

Η Εθνική Εφήβων επικράτησε με 70-63 της Πορτογαλίας για την τρίτη αγωνιστική του European Challenger και πέτυχε την δεύτερη νίκη της σε τρεις αγώνες.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Βλασσόπουλου ξεκίνησε πολύ δυναμικά το παιχνίδι και στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης προηγήθηκαν με 16-0. Η Εθνική ομάδα δεν συνάντησε αντίσταση σε κανένα σημείο του αγώνα.

Η Ελληνική ομάδα ήταν μπροστά στο σκορ από την αρχή του αγώνα και δεν άφησε το περιθώριο στην Πορτογαλία να μπει στην διαδικασία να επιστρέψει στο παιχνίδι. Η Πορτογαλία προσπάθησε, μείωσε την απόσταση στους 12 (32-44), αλλά αυξήθηκε και πάλι λίγο πριν την ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου (43-61).

Τα συνολικά 21 λάθη της Εθνικής ομάδας έναντι 10 των Πορτογάλων έφεραν το παιχνίδι δύο λεπτά πριν την λήξη του αγώνα, ωστόσο η Εθνική αντέδρασε και δεν άφησε την Πορτογαλία να καταφέρει κάτι περισσότερο με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 70-63.

Επόμενος αντίπαλος της Εθνικής Εφήβων θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα ομάδα του Ισραήλ το Σάββατο 7/8 στις 21:00 το βράδυ.

Διαιτητές: Προτς (Πολωνία), Πρακς (Ουγγαρία), Μπαρκάουσκας (Λιθουανία)

Ελλάδα (Βλασσόπουλος): Μπαζίνας 17, Δήμου, Μερμίγκης 12, Οικονομίδης 4, Οικονομόπουλος 19, Ευσταθιάδης 2, Φύτρος 9, Γιανόπουλος, Ρούμογλου 2, Τσολάκης 5, Ζούγρης

Δεκάλεπτα: 10-26, 30-44, 45-61, 63-70

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ