Παναθηναϊκός : Στις ακαδημίες του «τριφυλλιού» ο γιος του Φώτση!

Παναθηναϊκός : Στις ακαδημίες του «τριφυλλιού» ο γιος του Φώτση!

Ο εννιάχρονος γιος του Αντώνη Φώτση, Βαγγέλης, προπονείται εδώ και περίπου έναν μήνα στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Ο παππούς υπήρξε και αυτός καλαθοσφαιριστής, αγωνιζόμενος στην ΕΣΚΑ με τον Ηλυσιακό. Για τον μπαμπά, δεν χρειάζονται ιδιαίτερα συστάσεις. Ξεκίνησε και αυτός από τον Ηλυσιακό, μεγαλούργησε με τον Παναθηναϊκό στις τέσσερις θητείες του, πήγε στην Αμερική (Μέμφις Γκρίζλις), στην Ισπανία (Ρεάλ Μαδρίτης), στη Ρωσία (Ντιναμό Μόσχας), στην Ιταλία (Ολίμπια Μιλάνο), ήταν πάντοτε «παρών» και τιμούσε τη φανέλα με το εθνόσημο, ενώ πλέον, στα 36 του, έχει επιστρέψει εκεί που ξεκίνησε την τεράστια αυτή καριέρα.

Μπορεί λοιπόν ο Αντώνης Φώτσης να βρίσκεται στη δύση της καριέρας του, δεν αποκλείεται, όμως, το επίθετο να μνημονεύεται για αρκετά ακόμη χρόνια στο χώρο του μπάσκετ. Αυτό διότι ένα παιδί με όνομα βαρύ σαν ιστορία προπονείται εδώ και περίπου έναν μήνα στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Όπως αναφέρει η «Πράσινη», ο εννιάχρονος γιος του Φώτση, Βαγγέλης (φέρει το όνομα του παππού του, που παρακολουθεί μάλιστα αρκετές προπονήσεις του), προπονείται υπό τις οδηγίες του Αχιλλέας Δεμέναγα και των υπολοίπων προπονητών της PAO BC Academy, με τις πρώτες αναφορές να κάνουν μάλιστα για έναν ταλαντούχο παίκτη. Μένει να δούμε αν το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ