Σκέφτεται την επιστροφή στην Ευρώπη ο Ρούμπιο

Σκέφτεται την επιστροφή στην Ευρώπη ο Ρούμπιο

Ο Ρίκι Ρούμπιο δήλωσε πως σκέφτεται να επιστρέψει στην Ευρώπη λόγω των συνεχόμενων ανταλλαγών στις οποίες έχει πάρει μέρος

Ο Ρούμπιο βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του τριετούς συμβολαίου ύψους 51 εκατ. δολ. που υπέγραψε το 2019 και το καλοκαίρι του 2022 θα είναι free agent. Όπως τόνισε, λοιπόν, δεν αποκλείεται να σκεφτεί τις ευρωπαϊκές επιλογές του, καθώς πλέον αναζητά σταθερότητα και λιγότερες ανταλλαγές.

Θυμίζουμε πως πέρσι ο Ρίκι Ρούμπιο αγωνίστηκε στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, στους οποίους είχε βρεθεί μέσω της ανταλλαγής που έστειλε τον Κρις Πολ στους Φοίνιξ Σανς, ενώ πριν από λίγες μέρες τον αντάλλαξαν και οι «λύκοι» στέλνοντας τον στους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Ο 31χρονος πλέι μέικερ έχει φορέσει τη φανέλα των Μινεσότα Τίμπεργουλβς (δύο φορές), των Γιούτα Τζαζ και των Φοίνιξ Σανς, έχοντας καταγράψει σε 631 παιχνίδια μέσους όρους της τάξης των 11,0 πόντων, 4,2 ριμπάουντ και 7,6 ασίστ.

«Είμαι κάπως κουρασμένος από τις τόσες αλλαγές. Είμαι ένας παίκτης που του αρέσει η σταθερότητα, ειδικά τώρα που έχω οικογένεια. Θα είμαι ελεύθερος το καλοκαίρι και θα κοιτάξω τις επιλογές μου στο ΝΒΑ και την Ευρώπη», δήλωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ