GM Ουλμ – «Είμαστε ευγνώμονες για την πρόσκληση του Παναθηναϊκού»

GM Ουλμ – «Είμαστε ευγνώμονες για την πρόσκληση του Παναθηναϊκού»

Ο General Manager της Ουλμ, Τόρστεν Λίμπενατ, μίλησε για την πρόσκληση της γερμανικής ομάδας από τον Παναθηναϊκό, ώστε να συμμετάσχει στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού που ταλαιπωρούν την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, η οποία θυμίζουμε είχε αποσύρει τη συμμετοχή της και από το τουρνουά του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ.

Τη θέση των ισραηλινών θα πάρει η γερμανική Ουλμ, με τον General Manager του συλλόγου, Τόρστεν Λίμπενατ, σε δηλώσεις του να χαρακτηρίζει μεγάλη τιμή την πρόσκληση του «τριφυλλιού», καθώς το να βρίσκεται σε ένα τέτοιο τουρνουά αποτελεί σημαντικό κομμάτι στην εξέλιξη της ομάδας.

Οι δηλώσεις του Τόρστεν Λίμπενατ:

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς που θα λάβουμε μέρος σ’ αυτό το τουρνουά και θα έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε με την κάτοχο της Euroleague, Αναντολού Έφες, στον ημιτελικό. Μία ημέρα μετά θα αντιμετωπίσουμε είτε τον Παναθηναϊκό, είτε την Παρτίζαν.

Αυτό, αποτελεί σημαντικό κομμάτι στη βελτίωση της ομάδας μας. Παράλληλα, αυτό αυξάνει και τον σεβασμό που έχει η ομάδα μας στην Ευρώπη. Είμαστε ευγνώμονες για την πρόσκληση του Παναθηναϊκού. Επίσης, ευχαριστούμε τη Λούντβιγκσμπουργκ και ειδικά τον προπονητή της, Τζον Πάτρικ, για την κατανόηση που αποδεχθήκαμε την πρόταση του Παναθηναϊκού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ