Μετράει δυνάμεις κόντρα στη Ζενίτ ο Ολυμπιακός

Μετράει δυνάμεις κόντρα στη Ζενίτ ο Ολυμπιακός

Έτοιμος για ακόμα ένα τουρνουά φιλικών αγώνων είναι ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να δοκιμάζονται απόψε (11/9, 21:30) με τη Ζενίτ, σε ένα δυνατό παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστική περιόδου, με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν απόψε (11/9, 21:30) τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, στο πλαίσιο του τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» στη Κύπρο.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θα αποτελέσει ένα πολύ δυνατό τεστ (το πιο δυνατό μέχρι στιγμής) για τους Ερυθρόλευκους, που θα κληθούν να δείξουν πράγματα απέναντι σε ένα εξαιρετικό σύνολο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεση ξανά τον Γιώργο Πρίντεζη ο οποίος ταλαιπωρείται ακόμα από τον τραυματισμό που αποκόμισε στο φιλικό με τον Ιωνικό Νίκαιας. Από την άλλη πλευρά όμως ο Κώστας Παπανικολάου έχει ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα και δεν αποκλείεται να πάρει λεπτά συμμετοχής.

Στο τουρνουά, πέραν του Ολυμπιακού και της Ζενίτ, μετέχουν ακόμα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και το Λαύριο, που πήρε τη θέση της Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα με τον κορωνοϊό.

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Λαύριο 19:00

Ολυμπιακός – Ζενίτ 21:30

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου

Ζενίτ – Λαύριο 17:45

Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 20:15

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ