Αφήνει το NBA για λογαριασμό της Χιρόνα στην Β’ Ισπανίας ο Μαρκ Γκασόλ

Αφήνει το NBA για λογαριασμό της Χιρόνα στην Β’ Ισπανίας ο Μαρκ Γκασόλ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία ο Μαρκ Γκασόλ επιστρέφει στην Ισπανία όπου θα αγωνιστεί για τη Χιρόνα, της οποίας είναι πρόεδρος.

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον Μαρκ Γκασόλ.

Σύμφωνα με το L’Esportiu, ο Μαρκ Γκασόλ μετά από πολυετή θητεία στο ΝΒΑ επιστρέφει στην Ισπανία. Όχι όμως για να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα που τον ανέδειξε, αλλά στην Χιρόνα, ομάδα που συμμετέχει δεύτερη κατηγορία (LEB Oro) και στην οποία ο ίδιος είναι πρόεδρος.

To δημοσίευμα αναφέρει μάλιστα πως αύριο (13/9) θα ανακοινωθεί από την ομάδα, και θα μιλάμε για μία τεράστια κίνηση, μία από τις σημαντικότερες της σεζόν στην Ευρώπη.

Tη σεζόν που ολοκληρώθηκε, είχε 5 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ με τη φανέλα των Λέικερς, μειώνοντας τους μέσους όρους που είχε στους Ράπτορς και πολύ παραπάνω στους Γκρίζλις.

Ο Μαρκ Γκασόλ, που όπως και ο αδερφός του, Πάου, σταμάτησε από την εθνική Ισπανίας μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, έπαιξε για 13 σεζόν στο ΝΒΑ, σε Γκρίζλις, Ράπτορς και Λέικερς, κατακτώντας το πρωτάθλημα με την ομάδα του Τορόντο το 2019. Παράλληλα έπαιξε σε τρία All Star Game και ψηφίστηκε μια φορά καλύτερος αμυντικός.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ