Ολυμπιακός – Το «αντίο» των Αγγελόπουλων στον Ίβκοβιτς

Ολυμπιακός – Το «αντίο» των Αγγελόπουλων στον Ίβκοβιτς

Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού αποχαιρέτησαν τον Ντούσαν Ίβκοβιτς που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης.

Mε ανακοίνωσή τους στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος αποχαιρέτησαν τον σπουδαίο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Οι πρόεδροι των «ερυθρόλευκων» δήλωσαν ευγνώμονες για την τεράστια προσφορά του στην ομάδα και έκαναν λόγο για μία παρακαταθήκη που θα μείνει για πάντα ανεξίτηλη.

Η ανακοίνωση των Αγγελόπουλων:

«Σήμερα θρηνούμε για τον ανεπανάληπτο Nτούσαν Ιβκοβιτς. Για τον δάσκαλο, τον σοφό, τον νικητή, τον οικουμενικό. Για την πατρική φιγούρα ολόκληρης της οικογένειας του Ολυμπιακού, που μέσα στο βιβλίο της ιστορίας του, υπήρξε μια από τους πιο φωτεινές, τις πιο αληθινές προσωπικότητες.

Για τον άνθρωπο που ένωσε δύο γενιές με δάκρυα χαράς και σφυρηλάτησε όσο κανείς το μέταλλο της ερυθρόλευκης φανέλας. Με απλότητα, πάθος και αξιομνημόνευτη ηρεμία, όπως οι πραγματικά μεγάλοι.

Ήταν στη Ρώμη, 24 χρόνια πριν, που ως φίλαθλοι στις εξέδρες τον είδαμε να οδηγεί τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού στέμματος.

Ήταν στον τελικό της Κωνσταντινούπολης το 2012, όταν υπό τη δική του εμπνευσμένη καθοδήγηση, κάναμε ξανά τον Ολυμπιακό Βασιλιά της Ευρώπης και λίγες μέρες μετά ολοκληρώσαμε την ανεπανάληπτη επιτυχία με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας ύστερα από 15 χρόνια. Μαζί σου ζήσαμε μαγικές στιγμές που ξεπέρασαν τα όνειρά μας.

Αγαπημένε μας Ντούντα, η παρακαταθήκη σου θα μείνει ανεξίτηλη στο πέρασμα των χρόνων.

Για πάντα ευγνώμονες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ