Πάσπαλι – «Ήταν σοκ η απώλεια του Ίβκοβιτς – Ξύπνησα τον Πόποβιτς για να του το πω»

Πάσπαλι – «Ήταν σοκ η απώλεια του Ίβκοβιτς – Ξύπνησα τον Πόποβιτς για να του το πω»

Ο Ζάρκο Πάσπαλι μίλησε για την απώλεια του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ενώ αποκάλυψε πως ήταν εκείνος που ξύπνησε τον Γκρεγκ Πόποβιτς για τον ενημερώσει.

Ένας από τους παίκτες που γνώριζε πολύ καλά τον Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν ο Ζάρκο Πάσπαλι, με τον πρώην παίκτη των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, Πανιωνίου και Άρη να μιλά στο «MaxBet radio» για τον «Σοφό», αλλά και το πως ενημέρωσε τον Γκρεγκ Πόποβιτς.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι ο θάνατος του Ντούντα ήταν μεγάλο σοκ, ενώ αποκάλυψε πως τηλεφώνησε στις πέντε το πρωί στον προπονητή των Σαν Αντόνιο Σπερς, ώστε να τον ενημερώσει.

Οι δηλώσεις του Ζάρκο Πάσπαλι:

Για τον θάνατο του Ίβκοβιτς: «Το είδα στην τηλεόραση. Για μερικούς ανθρώπους, έχω την αίσθηση ότι θα είναι για πάντα μαζί μας. Ήταν ένα σοκ.

Ήξερα ότι είχε κάποια προβλήματα υγείας, αλλά πίστευα ότι θα τα ξεπεράσει και θα είναι πάλι κοντά μας. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη».

Για το πως ενημέρωσε τον Πόποβιτς: «Μπορεί να γνωρίζονταν οι δυο τους πριν γνωρίσω εγώ τον Πόποβιτς. Δεν είμαι σίγουρος για αυτό. Εγώ ξύπνησα τον Γκρεγκ στις 5:00 τα ξημερώματα για να του πω ότι πέθανε ο Ντούντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ